امشب خونه دوستمون دعوت بوديم صبح شوهرش زنگ زده به شوهرم كه امشب بياين خونمون ما هم گفتيم باشه شب كه شد زنگ زد گف ساعت ده و نيم بياين فيلم ببينيم ماهم گفتيم اوكى ساعت يازده رفتيم ديديم زن و شوهر سلام كردن بعد زنه خودشو توي اتاق و اشپزخونه ده دقيقه اي گير كرد شوهره هم حرف نميزد هر چي من سر صحبت باز ميكردم يك كلمه جواب ميداد باز سكوت ميكردن ...
به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای منه پس_________________بکش کنار____________________
من صاحب اعمال خویشم،میراثدار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود میزیم،و هر فعلی که انجام میدهم،نیک یا بدمیراث آن به من میرسد
به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای منه پس_________________بکش کنار____________________
پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت پسر یعنی تکیه گاه مادر پسر یعنی امید آینده پدر پسر یعنی ولی عهد خونه من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من