2777
2789
گرمی جات خودش باید بخوره یا همسرش؟

حالا چرا راه امتحان شده رو نره وقتی که تجربه شده اونم بارها و بارها این راه بهتره اون لحضه ای که متوجه شدی جنینت پسره شادی روح پدرم صلوات یادت نره 😚😚😚😚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا چرا راه امتحان شده رو نره وقتی که تجربه شده اونم بارها و بارها این راه بهتره اون لحضه ای که متو ...

همین الان براشون صلوات فرستادم،ولی گلم من از سر کنجکاوی پرسیدم  واقعاً برام فرقی نمیکنه چون من هم دختر دوست دارم هم پسر ،فقط از خدا می‌خوام سالم و صالح باشه 

والا با این سقطایی که زیاد شده آدم فقط از خدا باید صحیح و سالم بخواد

خب اونی ک گفتم رو بخور ایشالله تنبلی برطرف میشه

والا دارم دوسین میخورم،راریانه برای پرولاکتین بالا خوب نیست چون سابقه پرولاکتین بالا دارم میترسم بخورم

البته متفورمین هم میخورم

ای ول از قلم افتاده بود عشقم😚😚😚

من انقدر خرما خوردم بچم پسر شد. البته قصدم اصلا پسردار شدن نبود فقط میخواستم با خرماخوردن رحمم گرم بشه 😃😃😃

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
همین الان براشون صلوات فرستادم،ولی گلم من از سر کنجکاوی پرسیدم  واقعاً برام فرقی نمیکنه چون من ...

مرسی از هدیه صلواتت انشاالله بچه های گلت تنشون سالم باشه آخه بعصی ها دغدغه شون هست من خودم ی دختر ۱۵ ساله دارم دیگه هم به فکر دومی نیستم ولی خوب برای خیلیا مهمه خواستم ثوابی برده باشم