2777
2789
دلتودرجهت عقربه های ساعت ماساژ بده ینی دورانی

مطمعنی بد تر نمیشه 😐😐😐 اخه یه بار با همین روشا ستون فقراتم درد میکرد بد تر شد البته این دل درد

زندگی همین یه ثانیه یه ثانیه که داره میره ...الانم رفتش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بستگی داره دلیل دل دردت چی باشه خو  بعضی وقتا معدس  گاهی یبوست  گاهی اسهال  ...

مشکل من اینه دیروز تا ساعت ۵ غروب از صبح ۸ کلاس بودم با نون پنیر خودم سیر کرده بودم وقتی رسیدم خونه حرص زدم قبلش سه لیوانی آب خوردم بعد غذا کوکو بود چند تا نونی خوردم بعد ساعت ۸ شبم رفتیم سالن دوییدم شبم خیلی سرد بود دردشم از همون داخل سالن شروع شد شامم نخوردم امرورم ناهارم نخوردم باز خوب نشد نه یبوست نه شکم سفت شدنه نه اسهالسرما هم نیست چون پنج تا لباس میپوشم اول دلم بود تازگی معدم هم گرفته

مشکل من اینه دیروز تا ساعت ۵ غروب از صبح ۸ کلاس بودم با نون پنیر خودم سیر کرده بودم وقتی رسیدم خونه ...

برنامه غذاییت ریخته به هم بدنت هنگ کرده 

امشب شکمت رو گرم نگه دار با حوله روی بخاری 

از فردا صبح سر موقع صبحونه و ناهار بخور تا بدنت دوباره حالت عادی برگرده 

منم وقتی گشنم باشه غذا نخورم یا هول هولی عذا بخورم اینطور میشم به حدی که مجبورم خمیده خمیده راه برم از شدت دل درد

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
برنامه غذاییت ریخته به هم بدنت هنگ کرده  امشب شکمت رو گرم نگه دار با حوله روی بخاری  از ...

ممنونم ... اخه هر روشی که بگید امتحان کردم ...عرق زنیان عرق نعنا ..دوش ... یه چیزی بود مثل خاکشیر بود با ابداغ نبات آب لیمو ...دردش اینقدر بود عرق های گیاهی نصف لیوان کامل بدون رقیق سازی خوردم

ممنونم ... اخه هر روشی که بگید امتحان کردم ...عرق زنیان عرق نعنا ..دوش ... یه چیزی بود مثل خاکشیر بو ...

گرمش کنی خیلی بهتر میشه باید سعی کنی دراز بکشی 

این همه عرقیجات و اینارو هم رو هم رو هم نخور معدتو داغون میکنی بدتر 

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
گرمش کنی خیلی بهتر میشه باید سعی کنی دراز بکشی  این همه عرقیجات و اینارو هم رو هم رو هم نخور م ...

ممنونم تشکر توکل بر خدا مرسی از اطلاعاتتتون استفاده بردم...عذر میخوام وقتتونم گرفتم شبتون بخیر...موفق باشید ...یا علی مدد

😐نه مشکلم اونطوری نیس فقط وقتی چیزی میخورم دلم درد میگیره حتی آب😐😐😐

اخه بخاطر مشکلت نگفتم ک😐😐😐عرق زنیان بخوری بدون مشکلم باشی دسشویی لازم میشی اونم یک لیوان🤣🤣

خسته شدم از تنهایی😒😞
اخه بخاطر مشکلت نگفتم ک😐😐😐عرق زنیان بخوری بدون مشکلم باشی دسشویی لازم میشی اونم یک لیوان🤣🤣

😂من بی اثر بوده

2790
2778
2791
2779
2792