خیلی سخته؟ چقد طول میکشه؟ من شنبه جدا میشم. با اینکه ده ماهه تو پروسه دادگاه و جدایی هستیم اما الان ک رسیدم ب آخرش و میدونم شنبه همه چی تموم میشه خودم رو بد جوری باختم.
نمیدونم،بخداا. خستته شدم از بس دوماه خوب بودیم بعد دوباره با ی جرو بحث کوچچیک زدتم،ایشالله خدا دلتو. آروم کنه،من که خودم اومدم واسه طلاس داغونم چه برسه تو که طلاق نمیخوای،
❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
دست بزن داره،منم. حق طلاق. داارم،من میخوام.اونمم فعلا داره اصرا میککنه بیا بریم مشاوره،موندم چ ...
تو ک حق طلاق داری برید مشاور اگه نشد طلاق بگیر
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
خوش بحالت حداقل گریه کرد. این داره با دمش گردو میشکنه منو طلاق میده
فک میکنی بذار شنبه تو محضر ببینش تو چیزی از دست نمیدی جوونی زندگی داره خوشگلی هزارتا خواهان من همون دوره طلاق گرفتن تو فامیل خواستگار داشتم همشون مجرد بودن فک نکن بعد اون زندگی نیست