ببین عزیزم الان ک اینو مینویسم معلوم نیس ک کی برات بفرستمش
شایدم اصلا نفرستم و اینجا لابه لای همه ی تکست های گوشیم خاک بخوره!. اما خب این حس الان منه...
ما فقط دوست معمولیم!،،!
وقتی هر صبح لابه لای کارهای حسابداری ک تو دوس داری و من با نفرت انجامش میدم حرف های بیخودی از روز مرگی های بیخودترمون میزنیم دوست معمولیم!
وقتی قراره برای اولین بار همو ببینیم دوست معمولیم!
وقتی قراره توی قرار دوم کلافه بهم بگی اون روسری لعنتی رو بکش جلو و اون رژ خرابی رو از لب های وا مونده ات پاک کن و من فک کنم به اینکه کجای این رژ مخصوص آدم های خرابه، دوست معمولیم..!
به شیرینی قرار سوممون که قراره یه فیلم ببینیم و لابه لای دیالوگ های آل پاچینویی ک تو عاشقشی و حسادت من به تک تک نگاه هات روی گابریله انور و نفس های عمیق و سنگینمون باز هم دوست معمولیم.
قرار چهارم یه روز بارونی، به پیشنهاد منی ک عاشق دیوونه بازیم، بریم پیاده روی خلوت ناکجا آباد،،! درست همون لحظه ای ک برای اولین بار ممنوعه و عمیق و کوتاه و شیرین و پراضطراب همو میبوسیم بار هم دوست معمولیم.
قرار پنجم بوی حلوا از تردید نگاه هامون، تصویر تار هر کدوممون توی نی نی مردک چشم مضطرب اون یکی.. باز هم دوست معمولیم!..
قرار ششمی ک نه میام نه تو، همه میان و میرن و ما نمیایم و نخواهیم اومد...
یک هزار و سیصد و چندم میشه ک نه من هستم و نه تو؟ ک تماسی گرفته نشده و پیامی ارسال نشده؟ ک گریه ها شبانه شده و زخم رو زخم اومده؟ خاطرات نداشته و یادگاری های نداده و دوستت دارم هایی ک هیچکدوممون باورمون نشده و این جدایی ابدی شده و
ما هنوز هم دوست معمولی هستیم!
🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈
دیدی چقدر ساده بود این یه تحلیل ساده بود از رابطه ی من و تو...
من چون نویسنده ام فقط بهش رنگ و لعاب دادم وگرنه با ذهن خودتم ساده تر از این میتونستی تحلیل کنی و شاید هم تا الان کردی!...
من فقط میخام چند سال دیرتر پیر شم....
میدونم ک ب خواسته ام احترام میذاری و میدونم ک الان اگه این به دستت رسیده ینی من تصمیمم برای ادامه ندادن قطعیه...
ببین خواهش میکنم به حرمت هر چیزی ک این وسط برات ارزش داشت به خواسته ی من احترام بذار....
و بعد از خوندنش دیگه الی نامی تو ذهنت برات نقش نبنده...
#هرچی_آرزوی_خوبه_مال_تو✨💫
#الی❤️🖤