2777
2789
عنوان

تهرانیا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 36 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تهرانیانزدیکترین ومناسب  ترین  بازار لباس کودک وبزرگسال ازطرف بزرگراه قم تهران بخوایم بیای ...

چهارراه اميراكرم توى جمهورى

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕

ببر لیلیپوت(آشنایی با مشاغل). باغ وحش ارم

قلعه سحر آمیز . باغ کتاب. سینما (فیلم های آوی پیشونی سفید 2،پاستا ریونی، دزد و پری 2 و قانون مورفی)

باغ موزه سینما، سرزمین عجایب.

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
خوبه؟؟؟؟

والا من دخترمو میبرم دوست داره وسیله بازی داره سینمای۹بعدی داره از این بازی جدیدا که عینک میزارن بازی میکنن اسمشو نمیدونم خخخخ حالا یبار ببر نزدیکه ضرر نداره که دوست داشت بازم میبریش غذا هم خواستی بخوری هزار از اون یکی ها بهتره