2777
2789
عنوان

سوال دارم ....؟

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 23 پست
ب چی بستگی داره ؟

ب آدمش

شوهره من ۹ماه دوست بودیم ک ب خانوادش گفت من یکیو میخوام 

ولی ماله خواهرم بعده ۴سال گفت من یکی و میخوام اوناام ب هیچ جاشون نبود گفتن بعده ۴سال اومدی میگی

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیتونم تصمیم بگیرم خودش خیلی خوبه خانواده خودشم همچیو می‌دونن مادرشم از خداشه ولی من میترسم 😔

اینجا راجب زندگی شخصیت ک مربوط ب شوهرت.میشه تاپیک نزن بخاطر خودت میگم

همه دنیام دخترم❤️
نمیتونم تصمیم بگیرم خودش خیلی خوبه خانواده خودشم همچیو می‌دونن مادرشم از خداشه ولی من میترسم 😔

خو چ کاریه ب کسی نگو دوستین

من بعده بعله برونم ب ننم گفتم 😂😂😂

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
ب آدمش شوهره من ۹ماه دوست بودیم ک ب خانوادش گفت من یکیو میخوام  ولی ماله خواهرم بعده ۴سال گفت ...

اونم مامانش از هفته اول میدونست بعدم که کم کم جدی شد  اما من نمیتونم  تصمیم بگیرم

اینجا راجب زندگی شخصیت ک مربوط ب شوهرت.میشه تاپیک نزن بخاطر خودت میگم

هنوز شوهرم نشده خخخخ آخه اگه بخوام از مشاور بپرسم که میگه اصلا اصلا کسیم نداشتم اطرافم که اینطوری ازدواج کنه 

ولی در هرحال مرسی از راهنماییت 😍😘

خخخخخخ همینم هست بعدش خودمو لو بدم 

من مامانم بو برده بود بعده بعله برون گفت راستشو بگو شماهم و میدیدین گفتم اره بعد گفت زهره ماره پس بگو چرا انقد هرهر کرکر تو اتاق میکردین😂🤣🤣🤣