2777
2789
من فک کردم استارتر می خواد به داداشش غذا بده😂😂😂 اصن قاشقو دست اون کوچولو ندیدم... برم برم صبحان ...

😁😁😁

عزیزمی😘😘😘

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
آخی عزیزم من متوجه نشدم اون پسرتون که خوابیده بیمار هستش😔😔😔

اشکال نداره گلم😘😘

آخه صورتش چیزی رو مشخص نمیکنه😞😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😁😁😁 عزیزمی😘😘😘

برای سلامتی پسرت سه تا صلوات فرستادم😙

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
😘😘🌷🌷 عه تو همون صد تومنی هستی که دوست من بودی و درخواست لغو کاربری دادی؟؟ لعنتی تو هم گرون شدی ...

سلام عشقمممم اره 😍😍😍😍😍

😆دیگه با ورژن جدید برگشتم مطابق امروزه نتونستم اعتیادم به نی نی سایت و ترک کنم 😆😂😂😂😂خاکش گیراس لامصب 

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔
😁😁😘😘 لطفا واسش دعا کنید الان من بخاطر بچه کوچیکم که بلده و هرکاری من میکنم رو تقلید میکنه خوشح ...

عزیزم انشالله که خدا شفاش بده هرچه زودتر من اول متوجه نشدم فک کردم از خواب بیدار شده تازه تو رختخواب هستش

ی سوال میتونم بپرسم چه بیماری داره پسرتون

شمادوتاپسردارید بعداونی که خوابیده بیماره😢

اره عزیزم دو تا پسر دارم و اونی که خوابیده متاسفانه فلج مغزیه 😭

عزیزم انشالله که خدا شفاش بده هرچه زودتر من اول متوجه نشدم فک کردم از خواب بیدار شده تازه تو رختخواب ...

ممنون عزیزم 

بیماری فلج مغزی هست گلم بخاطر اینکه موقع تولد خفگی داشته اکسیژن به مغزش نرسیده و مشکل پیدا کرده 

خدا عزیزانت رو برات حفظ کنه استارتر گل امیدوارم پسر عزیزت هر چی زودتر شفا بگیره بحق اقا امام زمان ع ...

ممنون عزیزم 

الهی آمین 

عزيزدلم از تهههههههه دل براش دعا كردم 

ايشالا كه سااااالم و سلامت بشه هرچه زودتر 

خدا برات حفظشون كنه دامادشون كنى 😍❤️

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

عزیز م من شما رو تو تاپیکهای مختلف میبینم خیلی قلب بزرگی دارین انشاله که هر چه زودتر پسر نازتون شفا پیدا کنه و دلتون شاد شه عزیزم

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
عزیز م من شما رو تو تاپیکهای مختلف میبینم خیلی قلب بزرگی دارین انشاله که هر چه زودتر پسر نازتون شفا ...

فدات بشم من گلم

ممنون لطف داری

😘😘🌷🌷