کسی پیش دکترزنانی میره ک دونفر دونفر بفرسته داخل؟من میخام اقدام کنم برای بارداری وتحقیق کردم برا دکترزنان یه دکترپیداکردم ک خیلیا تعریف کردن وکارشوتاییدکردن ولی مریضارودونفردونفرمیفرسته تو.حالادودل شدم ک برم پیش همین اشکال نداره یابرم سراغ ی دکتردیگه نظزشماچیه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم همیشه میگن هرآن کس ک دندان دهدنان دهد.خداخودش کمک میکنه درسته ک نمیخواستین ولی خب حالاک خداخو ...
قربونت برم الان شرایط زندگی خیلی سخته و باید بتونیم آینده بچه تامین باشه که ما نمی تونیم . قرص سقط جنین در اصفهان پیدا نمی کنم . تو رو خدا کسی سراغ داره بهم بگه
قربونت برم الان شرایط زندگی خیلی سخته و باید بتونیم آینده بچه تامین باشه که ما نمی تونیم . قرص سقط ج ...
شرایط خیلی سخته درسته ماهم ک قسط بچه دارشدن داریم همه چیزمون اوکی نیست وشایدحتی ازشمابیشترتحت فشارباشیم ولی اینکارم درست نیست خودت بعدا عذاب وجدان میگیری خیلیا مث شما دلایل قانع کننده برابچه نیاوردن داشتن ولی یهو حامله شدن ونگه داشتن بچه رو الان حتی ازاینکه ب سقط فکرمیکردن ناراحتن تو همین نی نی سایت کم نیستن یه تاپیک بزن تابت کمک کن قرص سقطم فک کنم از حلال احمرمیگیرن