2777
2789
عنوان

دکترزنان

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 19 پست
سلام به همه من 35 سالمه و 9 سال هست که ازدواج کردم . بچه نداریم . هر دومون نظرمون این بوده که با شرا ...

عزیزم همیشه میگن هرآن کس ک دندان دهدنان دهد‌.خداخودش کمک میکنه درسته ک نمیخواستین ولی خب حالاک خداخواسته شده هم درست نیس سقت کنی اونم بخاطراینکه بگی جلورشت وپیشرفتوتفرحمونومیگیزه واقعااینجورام نیس خیلیا هستن باوجودبچه سفردورایرانو خارجشونم میرن ازکجامیدونین بااومدن بچه شرایطتون بهترنشه؟بچه شیرینیه زندگیه 

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
منم تو مطب خصوصي مي رفتم اينجوري بود ودكترمو عوض كردم وبلدهم تو مطب ايشون مرد هستن وسن بالا وماهر اص ...

اینجام بهترین دکترزنانش مرده ولی خب من دوس ندارم دکترم مردباشه.بعدازاون این دکتریه ک میگم بعدبقیه ولی نمیدونم چیکارکنم برم پیشش یانه

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجام بهترین دکترزنانش مرده ولی خب من دوس ندارم دکترم مردباشه.بعدازاون این دکتریه ک میگم بعدبقیه ول ...

من تجربه خودمو ميگم پيش بهترين برو

منم سر اينكه نمي خواستم برم پيش دكترمرد

اين اشتباه كردم ولي اين دكترم انقدر بدون شك وترديد با يه سونو گفت هيچ مشكلي ندارم 

عزیزم همیشه میگن هرآن کس ک دندان دهدنان دهد‌.خداخودش کمک میکنه درسته ک نمیخواستین ولی خب حالاک خداخو ...

قربونت برم الان شرایط زندگی خیلی سخته و باید بتونیم آینده بچه تامین باشه که ما نمی تونیم . قرص سقط جنین در اصفهان پیدا نمی کنم . تو رو خدا کسی سراغ داره بهم بگه 

قربونت برم الان شرایط زندگی خیلی سخته و باید بتونیم آینده بچه تامین باشه که ما نمی تونیم . قرص سقط ج ...

شرایط خیلی سخته درسته ماهم ک قسط بچه دارشدن داریم همه چیزمون اوکی نیست وشایدحتی ازشمابیشترتحت فشارباشیم ولی اینکارم درست نیست خودت بعدا عذاب وجدان میگیری خیلیا مث شما دلایل قانع کننده برابچه نیاوردن داشتن ولی یهو حامله شدن ونگه داشتن بچه رو الان حتی ازاینکه ب سقط فکرمیکردن ناراحتن تو همین نی نی سایت کم نیستن یه تاپیک بزن تابت کمک کن قرص سقطم فک کنم از حلال احمرمیگیرن

خدایا مرسی🙏❤🙏