2777
2789
عنوان

بدبخت شد...

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 44 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان که دیده پسره جازده دختره اینکارارومیمنه پس جرابعدی ماه الان یادخودکشی افتاده  

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
پس توبه چیه؟ اگه توبه کرده باشه چی

عزیزم توبه چیه خداگفته ی تارموتونامحرم ببینه اتیش جهنم توانتظارته چه برسه به این دخترکه لخت خوابیده جلودوست پسرش یاامام زمان اخرالزمان شده

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

وااای خدای من واقعا دختره ساده بوده اخه اگه پسره میخواستش که میرفت خواستگاریش ، 

حالا ترمیم کنه بجای اینکارا دنبال راه حلش باشه نه خودکشی باهاش صخبت کن اگه موافق بود به مامانش بگین بره ترمیم کنه 

عزیزم توبه چیه خداگفته ی تارموتونامحرم ببینه اتیش جهنم توانتظارته چه برسه به این دخترکه لخت خوابیده ...

عزیزم پسره زوری انجام داده کارش و اینم چون خره و نفهم فکر کرده گفته میاد میگیره پس از ترسش به هیچکس حرفی نزده

ترمیمم بکنه موقع عقدکه میبرنش دکتردکترمیفهمه گندش درمیاداگ باکس دیگه ای ازدواج بکنه الکیه مگه

پدره که آخرش می‌فهمه اگه پسره سرش به تنش مبارزه شکایت کنپسرهن مجبور میشه بیاد جلو یا به دیه و زندان ...

گه چی‌بکشه؟ دختره دوباره رختز میشه ایتجوری من فقط برا خود دوستم ناراحتم اینکه الان دیگه دختر نیست

عزیزم توبه چیه خداگفته ی تارموتونامحرم ببینه اتیش جهنم توانتظارته چه برسه به این دخترکه لخت خوابیده ...

همه کس جای توبه داره حتی زنها هرزه که ترک کنه ،خدا بخشنده است مثل بنده هاش نیست 

خب شاید نبرنش دکتر اگه ببرن واقعا مشخص میشه ؟؟؟

بخداشک نکن حتمامعلوم میشه