2777
2789

یه روزی پسرم گفت مامان خوبه طبقه بالا ما بشینیم گفتم هرگز انشالله مستقل برای خودتان میروید وزندگی عشقولانه تون رو شروع میکنید الان هم که 2سال عقد هستند توسوئیت خونمون زندگی میکنند چرررررررااااااا فقط یه روزی عروسم اینطوری لاصدای بلند نگه آخیییییییششششش راحت شدم

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پدرشوهرمم بود    

وای به جا تو من خسته شدم منم مادر بزرگم زیاد میاد میمونه خونه مامانمینا اما مامانم خانه داره وهمیشه غذاش آمادس سختش نیست اما واسه ما جون ها چنین شرایطی سخته

نه بابا 50 سالشه

ای بابا چه بد

یکی نیست بهشون بگه مهمون هر چی هم که خودمونی باشه بازم مهمونه 

به هر حال نظم زندگیه صاحبخونه از حالت روتین خارج میشه 

اخه یه روز   دو روز   یه هفته   دیگه سه ماه ؟

واقعاً با خودشون چه فکری میکنن معلوم نیست

یه روزی پسرم گفت مامان خوبه طبقه بالا ما بشینیم گفتم هرگز انشالله مستقل برای خودتان میروید وزندگی عش ...

اخه فرق میکنه عزیز من 

من تازه یه سال عروسی کردم و تجربه زیادی ندارم ولی سه ماه که یکی مدام خونه ادم باشه کلافه میشه حالا پدر مادر خودمم باشن فرق نمیکنه 

بالاخره خونس ادم میخواد تنها باشه یه شب شام خوب بزاره یه شب نون پنیز بخوره 

من تو این سه ماه بی احترامی هم بهشون نکردم فقط خودم و خوردم 

واقعا سخته 

دونه انارم  
من جاي تو بودم تا الان ويلچري شده بودم     البته لباسمم پشت و رو تنم ميكردن چون ديوونه هر ...

اگه یکم دیگه میموندن همین میشدم دیگه اخرا سر شوهرم خالی میکردم حرصم و اخرشم پشیمون میشدم ولی خوب دست خودم نبود

دونه انارم  
ای بابا چه بد یکی نیست بهشون بگه مهمون هر چی هم که خودمونی باشه بازم مهمونه  به هر حال نظم زن ...

به قول خودشون خونه پسرشونه

حالا ی حرف خیلی سوزونده من و 

میرفتیم مهمونی بعد برمیگشتیم خونه مادر شوهرم لباسش و در میاورد و میگفت هیچ جا خونه حود ادم نمیشه قیافه من اون لحظه  

دونه انارم  
اخه فرق میکنه عزیز من  من تازه یه سال عروسی کردم و تجربه زیادی ندارم ولی سه ماه که یکی مدام خو ...

من واقعا بهت حق میدم چون منم حال وحوصله مادرشوهرم روندارم طبیعطتا عروسم که خیلی هم مهربونه حوصله منو  نداره شما خیلی خانم بوده لید که این سه ماه محترمانه رفتار کردیدشما هم انسانید وخسته میشید واقعا خسته نباشی دلاور

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
به قول خودشون خونه پسرشونه حالا ی حرف خیلی سوزونده من و  میرفتیم مهمونی بعد برمیگشتیم خونه ما ...

اره دیگه سه ماه بمونن عروس ازشون پذیرایی کنه اونوقت بگن خونه پسرمونه!!!

اینم جای تشکرشونه

شما هر چی بیشتر اطلاعات میدی بیشتر به عمق فاجعه پی میبرم 

اخه چطوری تونستن خونه یه تازه عروس سه ماه بمونن