2777
2789
عنوان

حاملگی مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیبی چک مثبت و لکه بینی چند روز و پریود نشدن و حالت تهوع و خواب زیاد .عزیزم حامله ای .برو آزمایش خون بده که کامل مطمئن شی اما حامله ای

کاش من چهارتا بودم .یکیم بچمو میگرفت و بهش میرسید .دومیم برا خودش استراحت میکردو میرفت بیرون میگشت .سومی هم در اختیار همسرجان و غذا پختن .چهارمی هم به کارای خونه میرسید.😉😂💃😎

عزیزم اول مبارکه .دوم برو خدا رو شکر کن چون هیچ کارش بی حکمت نیس .بعدشم برو دعا کن اول سالم باشه درست نیس بگم اما بچه ناقص با جنسیت دلخواه واقعا ظلمه و ادم عذاب میکشه .پس برو دعا کن سالم باشه بعد هرچی صلاحته و در آینده خوشبخت میشه بهت بده .بعدشم دیگه کاریه که شده😉.پس خودتو ناراحت نکن خدا بدش میگیره .برو خوش باش .و به همسرت بگو شوخی شوخی بچه دومیم داره میاداااا😆.خوشحال باش که ی بچه دیگه تو راهه چون با ناراحتی کاری از پیش نمیره عزیزم

کاش من چهارتا بودم .یکیم بچمو میگرفت و بهش میرسید .دومیم برا خودش استراحت میکردو میرفت بیرون میگشت .سومی هم در اختیار همسرجان و غذا پختن .چهارمی هم به کارای خونه میرسید.😉😂💃😎
عزیزم اول مبارکه .دوم برو خدا رو شکر کن چون هیچ کارش بی حکمت نیس .بعدشم برو دعا کن اول سالم باشه درس ...

اره جنسیت برام زیاد مهم نیس ‌بااینکه اصلا دلم نمیخواست تو این شرایط.چون یکم افسردگی هم دارم.ولی میگم دیگه کار خداست 

ولی ی چیز بگم تموم کسایی ک اوایل لکه داشتن بچشون پسره  حالا نمیدونم شما دوس داری دختر باشه یا ...

من دختر شد

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞