من چند روزه تهوع شدید دارم و همش میخوابم.و تاریخ اخرین پریودم رو فراموش کردم.لکه هم میبینم.امشب تست گذاشتم مثبت بود.ممکنه منفی باشه وتست اشتباه کرده باشه
بیبی چک مثبت و لکه بینی چند روز و پریود نشدن و حالت تهوع و خواب زیاد .عزیزم حامله ای .برو آزمایش خون بده که کامل مطمئن شی اما حامله ای
کاش من چهارتا بودم .یکیم بچمو میگرفت و بهش میرسید .دومیم برا خودش استراحت میکردو میرفت بیرون میگشت .سومی هم در اختیار همسرجان و غذا پختن .چهارمی هم به کارای خونه میرسید.😉😂💃😎
عزیزم اول مبارکه .دوم برو خدا رو شکر کن چون هیچ کارش بی حکمت نیس .بعدشم برو دعا کن اول سالم باشه درست نیس بگم اما بچه ناقص با جنسیت دلخواه واقعا ظلمه و ادم عذاب میکشه .پس برو دعا کن سالم باشه بعد هرچی صلاحته و در آینده خوشبخت میشه بهت بده .بعدشم دیگه کاریه که شده😉.پس خودتو ناراحت نکن خدا بدش میگیره .برو خوش باش .و به همسرت بگو شوخی شوخی بچه دومیم داره میاداااا😆.خوشحال باش که ی بچه دیگه تو راهه چون با ناراحتی کاری از پیش نمیره عزیزم
کاش من چهارتا بودم .یکیم بچمو میگرفت و بهش میرسید .دومیم برا خودش استراحت میکردو میرفت بیرون میگشت .سومی هم در اختیار همسرجان و غذا پختن .چهارمی هم به کارای خونه میرسید.😉😂💃😎