2777
2789
فروشش خوبه؟

آره خواهرم درست میکنه بچه های مدرسه ای خیلی سفارش میدن. ولی چون بچه داره زیاد وقت نمیکنه.

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره خواهرم درست میکنه بچه های مدرسه ای خیلی سفارش میدن. ولی چون بچه داره زیاد وقت نمیکنه.

من خیلی دوس دارم و خب دروغ نگم خیلی هم پول لازمم. میگم تابستون یکی از این کارارو شروع کنم. بچه که بودم با خمیر همه چی درست میکردم خیلی هم خلاقیت داشتم شما که گفتی گفتم بپرسم ببینم چجوریه

برای تسلط بر یک ملت اقلیتی خائن و اکثریتی نادان لازم است.  
من خیلی دوس دارم و خب دروغ نگم خیلی هم پول لازمم. میگم تابستون یکی از این کارارو شروع کنم. بچه که بو ...

خیلی خوبه که علاقه داری.من اصلا علاقه ندارم. 

دخترای دبیرستانی عروسک ولنتاین خیلی دوست دارن.حتما شروع کن علاقه داری.

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

خیلی خوبه که علاقه داری.من اصلا علاقه ندارم.  دخترای دبیرستانی عروسک ولنتاین خیلی دوست دارن.حت ...

عزیزم خیلی ازت ممنونم که راهنماییم کردی  . آره واقعا دوس دارم  . چون شهر کوچیکم همه جور متریالی نمیشه پیدا کرد خمیر چینی خیلی راحت میشه درست کرد و متریالش موجوده

عزیزم خیلی ازت ممنونم که راهنماییم کردی   . آره واقعا دوس دارم   . چون شهر کوچیکم همه جو ...

خواهش میکنم عزیزم.کاری نکردم که. سعی کن تو مدرسه ها نفوذی پیدا کنی خخخخ. راحت میفروشن واست. عروسکای کوچیک درست که که ارزون دربیاد با پول توجیبیشون بخرن.

خواهش میکنم عزیزم.کاری نکردم که. سعی کن تو مدرسه ها نفوذی پیدا کنی خخخخ. راحت میفروشن واست. عروسکای ...

متوجه شدم عزیزم. نه واقعا عالی راهنمایی کردی ممنونم ازت    

فروش لباس  یا همین کارای هنری تو منزل البته غیر حضوری و از طریق دیوار چطوره

میتونی تو اینیستا هم پیج بزنی

همه دنیا بخواد و تو بگی نه....نخواد و تو بگی آره تمومه...همین که اول و آخر تو هستی....به محتاج تو محتاجی حرومه ❤