2777
2789
عنوان

قرص لاغري

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 45 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزيزم اگر خواستي بيا به پيج من تو اينستاگرام سر بزن پيج ورزشبه @fit9140

برنامه هم ميدم كه هزينش سي تومنه😉😉

شما برنامه هم نخواسته باشين با كليپ هاي ورزشي خودتون تو خونه ورزش كنيد مطمئن باشيد حواب ميگيريد

هيچي افتاد گريه كه من (با هزار تا قسم) تاحالا دستم به هيچكس نخورده جز تو و اين حرفا شب ميام ميگم امت ...

چی شد گلم هنوز منتظریم بیای تعریف کنی

😍روزتان سرشار از افکار زیبا😍
سلام عزيزم  من مربي فيتنسم به هيچ وجه استفاده نكن به هيچ وجه

بی زحمت منو راهنمایی میکنید من تو یه ماه و نیم با ورزش و رژیم اصولی حدود ۸ کیلو کم کردم بعد رفتیم مسافرت تو دوروز دو کیلو اضافه کردم .الانم عصبی شدم همش دارم میخورم🐄😥

بی زحمت منو راهنمایی میکنید من تو یه ماه و نیم با ورزش و رژیم اصولی حدود ۸ کیلو کم کردم بعد رفتیم مس ...

عزيزم وقتي رفتي مسافرت اضافه كردي اصلا ناراحت نشو دوباره طبق قبل پيش برو و به اون دو كيلو اصلا فكر نكن 

و خانمي هر ماه نبايد بيشتر از سه كيلو كم كني 

اگر خواستين ورزش كنيد با پيج ما در اينستاگرام@fit9140

چيز بدي نشد ساعت ٢ امتحان دارم يكم بخونم شب ميام تاپيك ميزنم تعريف ميكنم من نبودم تاپيكم رفت پر باز ...

خیلی ممنون که زحمت کشیدی اومدی جواب اون۸۰۰نفری که منتظر بودن رو دادی واقعا متاسفم برات که مردم رو سر کار میزاری.

خیلی ممنون که زحمت کشیدی اومدی جواب اون۸۰۰نفری که منتظر بودن رو دادی واقعا متاسفم برات که مردم رو سر ...

يكم بري بالا تر لينك يه جا رو گذاشتم كه اونجا توضيح دادم تو تاپيكاري اون خانوم كه درباره من بود من نميتونم ج همه رو بدم تا اونجا كه تونستم تاپيكايي ك اون روز درباره من بودو پيدا كردم و توضيح دادم و ج همه رو دادم