armaiti مدیر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 341 عنوان شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 19 پست شوهرم کافیه سرمابخوره همش میگه مریضم بچه بغل میگیره میه خسته شدم کلن ازمرد ضعیف متنفرم میگه اولویت خودمم اینا به کنار دائم گوشی دستشه حتی تومهمونی دیشب بهش گفتم بده گوشیت بزارم شارزشه بعدش کلن اخمش رفت توهم اصلا رعایت نمیکنه حفظ ظاهرکنه سریع ناراحتیش توجمع نشون میده 1397/10/24 | 15:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18156 نمیتونم خیلی بهت بگم چیکار کنی چون منم تو مهمونی سرم تو گوشیه همش این واسه اینه که حرفی ندارم و از مهمونی رفتن راضی نیستم یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
armaiti مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 341 [QUOTE=79627300]نمیتونم خیلی بهت بگم چیکار کنی چون منم تو مهمونی سرم تو گوشیه همش این واسه اینه که حرف ...واقعا سمت خانواده ی شوهرت اینجوری هستی
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18156 [QUOTE=79627300]نمیتونم خیلی بهت بگم چیکار کنی چون منم تو مهمونی سرم تو گوشیه همش این وا ... سمت شوهر فقط نه کلا جایی برم یا مهمونی بیاد که خوشم نیاد سرم میره تو گوشی و حرف نمیزنم و کوتاه و سرد جواب میدم یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
armaiti مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 341 سمت شوهر فقط نه کلا جایی برم یا مهمونی بیاد که خوشم نیاد سرم میره تو گوشی و حرف نمیزنم و کوتا ... اره دلیلش همینه چون چندروز کلن مهمونی بودیم خونه ی اقوام من خانواه ی خودشم دوره
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18156 اره دلیلش همینه چون چندروز کلن مهمونی بودیم خونه ی اقوام من خانواه ی خودشم دوره بهشون فشار نیار عزیزم با همسرت رفیق باش و الویت رو بذار آرامش زندگیت 💛 یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan