2777
2789
عنوان

امپول hmg

| مشاهده متن کامل بحث + 5815 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر این موضوعات پیچیدست، سایز تخمدان سایز فولیکول سایز تخمک آزاد شده، من یه ماهه اقدامم گیج شدم بس که راجع به اینا خوندم دارم وسوسه میشم برم دکتر بگم از این آمپولا بهم بده زود نی نی دار بشم آخه سی سالمه

خب چرا دكترت گفت عكس رنگي بگيري

خب اول سنو دادم گفت تخمکات خوبن یه عکس رنگی بگیر ببینم لولهات بازن بعدش هم ازمایش اسپرم شوهرم کلا باید همه چیز بررسی کنن ببینم مشکل از کجاست

خدایا شکرت
چقدر این موضوعات پیچیدست، سایز تخمدان سایز فولیکول سایز تخمک آزاد شده، من یه ماهه اقدامم گیج شدم بس ...

زود برو دکتر نازایی خیلی زیاد شده من 27 سالمه همش میگم پیر شدم بچه دار نمیشم دیگه میترسم

خدایا شکرت
زود برو دکتر نازایی خیلی زیاد شده من 27 سالمه همش میگم پیر شدم بچه دار نمیشم دیگه میترسم

رفتم عزیزم، حدود دو ماه قبل، معاینه کرد پاپ اسمیر گرفت آزمایش چکاب کامل نوشت سونو گرفت گفت مشکلی نداری، روز تخمک گذاری هم سونو گرفت گفت تخمک آزاد شده مایع دورشم خوبه، من اون موقع این چیزا رو بلد نبودم که بپرسم سایزش چنده، دیروز موعدم بود پری نشدم امروزم که هنوز نشدم منتظرم اگه این ماه پری بشم میرم میگم اگه سایزش خوب نیس آمپول بده

آهان عزيزم ببخش انقد سوال ميپرسم من سر خود ميگم برم عكس رنگي بگيرم شايد لوله ها باز نباشن هيچ &nbs ...

منم الکی فرستاد 170 پول دادم و اینقد استرس ولی خدا رو شکر دردش اونقد نبود که بقیه میگفتن

خدایا شکرت
رفتم عزیزم، حدود دو ماه قبل، معاینه کرد پاپ اسمیر گرفت آزمایش چکاب کامل نوشت سونو گرفت گفت مشکلی ندا ...

خب مگه جواب سنو برات چاپ نکرده خودت برو ببین چنده اکثرا فارسی نوشته

خدایا شکرت