2777
2789
عنوان

بیاین عکس میخوام بزارم.

| مشاهده متن کامل بحث + 3048 بازدید | 233 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا واقعا به همه چیز شک دارید. هر کی هر چی میگه هر عکسی میذاره میگید دروغه دروغه ببینید و برید هم ...

اومده میگه اگه خودشم باشه دماغ عملی سینه پروتز گونه کاشت و ....😂😂😂😂😂 نمردم و یه شب همه ی اینارو با هم دیدم‌.خو اگه نتیه تو یه عکس دیگه ازش بزار😂😂😂😂

تازه همین عکسمو برندارن بزارن پروفایل فضای مجازیشون صلوات😂😂😛😂😂

لالایی کن بخواب خوابت قشنگه،گل مهتاب شبا هزارتا رنگه،یه وقت بیدار نشی از خواب قصه،یه وقت پا نذاری تو شهر غصه،لالایی کن مامان چشماش بیداره،مثل هر شب لولو پشت دیواره،دیگه بادبادک تو نخ نداره ،نمیرسه به ابر پاره پاره،همه چی یکی بود و یکی نبوده،به من چشمات میگه دریا حسوده،اگه سنگ بندازی تو آب دریا،میاد شیطون با من به جنگ و دعوا،دیگه ابرا تو رو از من میگیرن،گلای باغچه مون بی تو می میرن،لالایی کن لالایی کن مامان تنهات نمیذاره،دوستت داره دوستت داره میشینه پای گهواره
خوب گفتی الان فرق کردم میخواستم ببینم حاملگی چقدروت تاثیر گذاشته چیهههه مگه 😕😕

از تولد همسمر به بعد عکس نگرفتم.که اونم ۱۰ مرداد بود

بارداری تاثیر خاصی نزاشته.ول کردن رژیم و باشگاه بخاطر اقدام به بارداری رید توی هیکلم

لالایی کن بخواب خوابت قشنگه،گل مهتاب شبا هزارتا رنگه،یه وقت بیدار نشی از خواب قصه،یه وقت پا نذاری تو شهر غصه،لالایی کن مامان چشماش بیداره،مثل هر شب لولو پشت دیواره،دیگه بادبادک تو نخ نداره ،نمیرسه به ابر پاره پاره،همه چی یکی بود و یکی نبوده،به من چشمات میگه دریا حسوده،اگه سنگ بندازی تو آب دریا،میاد شیطون با من به جنگ و دعوا،دیگه ابرا تو رو از من میگیرن،گلای باغچه مون بی تو می میرن،لالایی کن لالایی کن مامان تنهات نمیذاره،دوستت داره دوستت داره میشینه پای گهواره
اومده میگه اگه خودشم باشه دماغ عملی سینه پروتز گونه کاشت و ....😂😂😂😂😂 نمردم و یه شب همه ی اینارو ...

از خدا میخوام فقط کمکت کنه اگه راس میگی یکی دیگه بزار از صورتت فقط باشه

دخترم نفسمه 
من ندیدم    

اونایی که حرف الکی زدن و گفتن نتیه صدا کن تا مجدد بزارم

اونایی که حرف الکی زدن و گفتن نتیه صدا کن تا مجدد بزارم

هستیم همه 

شما عکسو بذار 

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟