2777
2789
عنوان

لووتیروکسین

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 41 پست
آخی عزیزمممم بازم خوبه تونستی باردار بشی منو خیلی درگیر کرده  اضافه وزنم اوردی؟؟

اره اضافه وزنم دارم.ولی نه زیاد.فقط میل به شیرینی دارم سر بارداری دوم دخترم و هفت ماهه باردار بودم تیرویید گرفتم قبل اون نداشتم..نگران نباش عزیرم 

تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره من همه ی اینارو میدونم و رعایت نمیکنم که هیچ حتی تقریبا ۴ ساله قرص هم نمیخورم

آخه چرااااااا؟؟؟ با خودت این کارو نکن حتما حتما برو پیش یه متخصص تغذیه 

حالا روزی یه دونه قرص بخوری مگه چیه 

تیروئید خیلی بده خیلی بفکر خودت باش

خدایا به امید تو ...

من احساس میکنم دارم کم کم کنترلم و از دست میدم خوابم بهم ریخته شبا نمیتونم بخوابم اصلا‌‌..

معمولا حس گریه داشتم و بغض خفم میکرد نمینونستم گریه کنم چند وقتی برای هر چیزی وحشتناک گریه میکنم اخر سر شوهرم امد مبشه بگی چی شده واسه چی داری گریه میکنی..دارم از دست میرم 😁

آخه چرااااااا؟؟؟ با خودت این کارو نکن حتما حتما برو پیش یه متخصص تغذیه  حالا روزی یه دونه قرص ...

انگیزشو ندارم باورت میشه حس دکتر رفتن ندارم همش میخوام یه گوشه بشینم برای خودم کسی کاری بهم نداشته باشه...

انگیزشو ندارم باورت میشه حس دکتر رفتن ندارم همش میخوام یه گوشه بشینم برای خودم کسی کاری بهم نداشته ب ...

اشتباه میکنی بخدا از فردا برو دکتر تو یه مادری باید از بچه هات مواظبت کنی پس اول بفکر خودت باش

خدایا به امید تو ...
عزیزم بخاطر تنظیم نبودن هورمونا افسردگی گرفتی

نمیدونم والا ولی همش فکر میکنم که من هرگز دچار افسردگی نمیشم ...من ادم شادی بودم😦

روزی چندتا قرص میخوری...به من روزی ۲ تا داده بود دکتر که نخوردم

نمیدونم والا ولی همش فکر میکنم که من هرگز دچار افسردگی نمیشم ...من ادم شادی بودم😦 روزی چندتا قرص م ...

من نصف قرص قبل صبحانه

البته من لب مرز بودم 4.9 بود که یکماه بعد ازمایش دادم نرمال شده بود ولی تیروئید هم مثل دیابت باید تا اخر عمر قرص بخوری و چکش کنی

خدایا به امید تو ...
اشتباه میکنی بخدا از فردا برو دکتر تو یه مادری باید از بچه هات مواظبت کنی پس اول بفکر خودت باش

عزیزم خیلی مهربونی ....ممنونم که وقت گذاشتی .راستش شوهرمم هی میگه برو دکتر همین روزا میرم