2777
2789
عنوان

دندان

| مشاهده متن کامل بحث + 9668 بازدید | 34 پست
دندونی هم داری که روکش شده باشه؟ اخه ۳ تا دندون روکش شده دارم

دندونی که باید روکش بشه دارم ولی روکش نکردم گفتم بعد ارتودنسیم روکش کنم. البته فکر نکنم روکش مشکلی برای ارتودنسی ایجاد کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دندونی که باید روکش بشه دارم ولی روکش نکردم گفتم بعد ارتودنسیم روکش کنم. البته فکر نکنم روکش مشکلی ب ...

منو که ترسوندن. حرف جراحی فک هم زدن. البته متخصص نبدا

هر چیز که در جستن آنی، آنی
به امید لبخند زیبا

مرسی عزیزم. نگران نباش شما هم انجام بده. خیلی مرتب و خوب میشه. من هیچ وقت تو هیچ جمعی اعتماد به نفس لبخند زدن رو نداشتم. دیگه تصمیم گرفتم درستش کنم.

مرسی عزیزم. نگران نباش شما هم انجام بده. خیلی مرتب و خوب میشه. من هیچ وقت تو هیچ جمعی اعتماد به نفس ...

دندون رو خیلی از تصمیماتم نقش داشت. باعث پسرفتم شد.

انشالله. حتما میرم

هر چیز که در جستن آنی، آنی
دندون رو خیلی از تصمیماتم نقش داشت. باعث پسرفتم شد. انشالله. حتما میرم

حتما انجام بده. اتفاقا رنگ دندونات سفیده و پوستت هم روشنه. وقتی مرتب بشه خیلی ماه میشی😘

عزیزم منم میخام برم روکش کنم چون روکش بهتره 

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
روکش که بدتره. دندون زیر میپوسه کامپوزیت بهتره

نمیپوسه وقتی فاصله بدی 

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍