2777
2789
دوس دارم یاد بگیرم 😊

کلم برگ خلالی میکنیم سرخ میکنیم اخراش ک سرخ شد فلفل سیاه.زردچوبه.پودرلیموعمانی .ابلیمو .ابغوره.نمک میریزیم تفت میدیم بایدطلایی بشه....گوشت چرخی .پیازرنده شده.ی دونه هویج رنده شده ارد نخودچی ورز میدیم گلوله گلوله کوچولو میکنیم توروغن سرخ میکنیم ...سبزی تازه خوردشده شاهی.شوید.تره.ترخون.ریحون....برنجت آبکش ک کردی یکمی زرچوبه میریزی تو اب برنج ابکش ک شد لایه لایه سبزی .کلم خوردشده میریزی دمش میکنی اخرش هم کوفته قلقلی سرخ شده میزاری وسط برنج با سالاد ابغوره شیرازی هم درست کن نوش جونتتت😍😍

غم روزی مخور برهم نزن اوراق دفتررا.....که یزدان قبل طفل پرکند پستان مادر را .....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من شوهرم هنوز از سرکار نیومده بیاد ناهارمونو هنوز‌میخوایم بخوریم  آخرای شبم یه چیز الکی میخوری ...

وای پروفایلت چقدر بامزس ازکجا اوردیش؟نی نی سایت داره ازاینا یا خودت پیدا کردی

وای پروفایلت چقدر بامزس ازکجا اوردیش؟نی نی سایت داره ازاینا یا خودت پیدا کردی

من ازهمینجا کپی کردمش 

بیا پروفایلم بعد برو تو عکسم‌ ذخیرش کن

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
😐😐😐😐😐 خیلی خوشمزه ست بعضیا بادمجون نمیخورن کلا مثل برادرشوهر من 

پدر شوهر و عموهای شوهر منم کلا بادمجون می بینن تهوع میگیرن

این جهان کوه است و فعل ما ندا ... سوی ما آید نداها را صدا
ماکارونی میبینم جیغ میزنم...طفلی شوهرمم دوست داره.. وقتایی ک شیفت شبم براش میذارم ولی لامصب تا درست ...

خخخخخ تازگیا اینطوری شدی کسی چیزی نگفته راجبش؟؟😁

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
اره...ی ماه تقریبا..ن والا کلا حالم  بدمیکنه اساسی

خخخخخ آلرژی پیداکردی بهش 😁😂

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤