2777
2789

سلام بچه ها من عضو جدیدم، روز ۶ انتقال هستم ، یدونه جنین بیشتر انتقال ندادم ، کسی بوده با یدونه جنین باردار شده باشه؟

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام چرا یدونه انتقال دادن🤔

منم بهمن ماه انتقال دارم دکترم گفت احتمالا یدونه یا دوتا انتقال بدم 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
متاسفانه من یه دونه داشتم و نشد    

یه سوال علایم خاصی داشتی؟ 

مشکلتون چی بود ای وی اف کردید

سلام چرا یدونه انتقال دادن🤔 منم بهمن ماه انتقال دارم دکترم گفت احتمالا یدونه یا دوتا انتقال بدم&nb ...

۱۴ تا تخمک داشتم یدونش جنین شد 😢 همون یدونه رو انتقال دادم

ان شاءالله ک این یدونه مثبت میشه دوستم . اصلا ب خودت استرس نده

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
ان شاءالله ک این یدونه مثبت میشه دوستم . اصلا ب خودت استرس نده

ان شالله تروخدا واسم دعا کنید🙏❤️

میشه بگید علائم دارید یانه

آره عزیزم الان که روز دوازدهم هستم لکه بینی پیدا کردم بشدت هم درد پریودی دارم، فک کنم دارم پریود میشم ولی نمیدونم الان با مصرف پروژسترون ممکن پریود بشم؟

سلام عزیزم میتونم بپرسم مشکلتون چی هست که فقط یه دونه تشکیل شد؟دوست من به علت ضعف اسپرم میکروکرد ۱۶تاتخمک فقط یه دونه جنین شد که همونم موقع انتقال ذوب شد دکترگفت به علت کیفیت پایین تخمک بوده میگه تخمکاش واکوعل دار یا حباب دارهست درصورتی که دوستم سالم سالم بوده ....وبه علت ضعف اسپرم میکروکرد 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام عزیزم میتونم بپرسم مشکلتون چی هست که فقط یه دونه تشکیل شد؟دوست من به علت ضعف اسپرم میکروکرد ۱۶ت ...

عزیزدلم من پارسال این مشکل برام پیش اومد دکترم گفت بخاطر کیفیت پایین اسپرم بوده احتمالا 

ولی امسال دوباره تخمک کشی کردم ۲۵ تا تخمک دارم داشتم که ۱۵ تاش جنین با کیفیت عالی شد