2777
2789
عنوان

از دست مادرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 27 پست

به نظرتون اگه واسه نامزدی و مراسمات ،منو شوهرم نریم بد نمیشه، اخه خیلی حرصم میگیره،مث غریبه ها برم مراسم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود......  .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرتون اگه واسه نامزدی و مراسمات ،منو شوهرم نریم بد نمیشه، اخه خیلی حرصم میگیره،مث غریبه ها برم م ...

عزیزم حتما برو 

خواهرت گناه داره 

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 
به نظرتون اگه واسه نامزدی و مراسمات ،منو شوهرم نریم بد نمیشه، اخه خیلی حرصم میگیره،مث غریبه ها برم م ...

نه بابا حتما برو

مادرتم بدجنسی نمی کنه که،  یه کم نادونه فقط

الان خسته ام، فردا بهش فکر می کنم!

من باشم حتما میرم تازه زیادم ناراحت نمیشم چی بهتر از اینکه یهو نامزد خواهرمو ببینم و از دنگو فنگای قبلشو خاستگاریش دور باشم ولی مامان من انقد منو تو چیزایی که به من مربوط نیست و به خواهرم مربوطه انقد دخالت میده با زور که دلخوری پیش میاد

حالا من انقد دوست دارم اینجوریو چون اصلا دوست ندارم شوهرم یا خانوادش راجب خاستگارای خواهرم نظر بدن

اخه فقط منو که دخترشم باید تو جریان بزاره،من که هاوار نمیکشم

مادرتو درک کن،بعضیاربه یه خرافاتی باوردارن، مثلا چشم عزیزی،میگن ذوق وشوق اتفاقدخوبو از بیندمیبره سر زبانها میفتیم توچشم میفتیم تا لحظه آخر چیزی نمیگن،من درکش میکنم،سرم اومده بارهاحتی به عزیزانم گاهی نمیگم تابشه

سراسر زندگی من معجزه بود 
خوب پس کی حساب کار دستش بیاد

یه بار پنهان کاری کن که تابلو باشه. اگه ناراحت شد بگو خوب چون شمام می کنی من حس غریبه بودن بهم دست می ده، اگرم نشد که نشون می ده اصلا تو باغ نیست

اما استارتر منم فکر کنم مادرت به خرافاتی معتقده و به همین دلیل نمی گه، اگه اینجوری باشه همون بهتر که نگه، چون انقدر ذهن قویه که وقتی ادم معتقد باشه واقعا به هم می خوره

یه بار پنهان کاری کن که تابلو باشه. اگه ناراحت شد بگو خوب چون شمام می کنی من حس غریبه بودن بهم دست م ...

والله توباغ نیست،صد دفعه قبلا بهش گفتم،مگه ما غریبه ایم که خبرای شما رو از مردم بشنویم،حالیش نیست، با مادر شوهرم که مقایسه ش میکنم حرصم میگیره،اون برعکس خبر به عروساش نمیده،فقط محرم اسرارش دختراشن

والله بهتره ادم قبل عروسي و نامزدي به چهار نفر بگه اگه طرف مشكل داشت معلوم بشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله