2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منه ساده به هوای اینکه بهش احترام و اعتماد دارم اینجوری کردم گفتم بزا رمز بزاره 

ببین هر حرفش شاید فرصت ببخش رو داشت ولی اینکه میخواد دختر دایی رو لمس کنه اصلن جای بخشش نداره😷

مغز شوهرت گندیده

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بنده خدا باردارم هست  

انشاالله خدا هرچه زودتر ارامشو به زندکیت برگردونه  

دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤
بابا بیا بگو دیگه  ب شوهرت هنوز نگفتی:؟؟:: زنه متاهله؟؟؟؟؟؟

اره گف متاهله

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

واي حالم بد ميشه اينارو ميخونم نميدونم چرا باز ميام ميخونم خدا زناو مرداي كثيفو زجر كش كنه ايشالا

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!

😞چه بد موقعه شروع ب لرزش میکنه  این دست ها...

نه-بــــه_هشتـــگ#  

نه# -به لرزش-دست بی موقعه 

خب تایپک نمیزدی اه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
حتی ی بار هم قابل بخشش نیست مردی ک هرز بره دیگه ب درد نمیخوره.فقط میشه ازش متنفر بود 

اون یبار و گذاشتم برای وقتی که یوقتی نگیم کاش یه فرصت میدادیم. ولی همون اشتباه باعث میشه هیچوقت زندگیش مثل قبل نشه ...

کاش منم میتونستم بفهمم توی اون زنگ و پیاما چی بود؟

گوشیش ساده ی ساده بود ... هیچ راهی نیست بشه فهمید؟

یکی بهم گفت نرم افزار ریکاوری نصب میکنی گوشی رو با کابل متصل میکنی. هنوز موفق به انجامش نشدم، کابل گوشی ساده پیدا نکردم.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز