2777
2789
والا یهو استفراغ کرد بعد پی پی  کرد رنگشم مثل گچ شد اکسیژن بهش نرسید . نوار مغز گرفتیم سالم بود ...

بچه منم دو ساعت بعد از واکسن شش ماهگی رنگش مثل گچ سفید شد وتلو تلو می خورد بعد از یک ساعت کلی پس اورد. به نظرتون ای تشنجه

اللهم عجل لولیک الفرج

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه به مغز آسیب برسه نشون میده ولی به مغز پسرم آسیب نرسید

خداروشكر پس چه جور ثابت ميشه تشنج بوده؟ از وو علايمي كه گفتي دكتر تشخيص داد يا آزمايش دادي؟

پسر من بعد از واکسن 18 ماهگی.تب بالا. توی بغلم بود چند تا تکون وحشتناک خورد. بعد گریه ی شدید کرد. ار ...

اخ بمیرم براش

واکسن ۱۸ ماهگی خیلیی سخته؟؟

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
خب بهش دقت کن ببین همه کاراش طبیعیه مثلا نشستن 4 دست و پا رفتن دست زدن بعد از 1 سالگی هم به حرف زدنش ...

اگه تشنج باشه یعنی دچار مشکل حرکتی میشه؟

اگه چیزی بلدی برام بگو 

اللهم عجل لولیک الفرج
اگه تشنج باشه یعنی دچار مشکل حرکتی میشه؟ اگه چیزی بلدی برام بگو 

ببین عزیزم اگه تشنج کنه ومغزش آسیب ببینه ممکنه خیلی کار هارو دیر انجام بده مثل راه رفتن یا حرف زدن یا نتونه تمرکز کنه . الان پسر من 4 سالشه هنوز کامل حرف نمیزنه😢

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠