2777
2789
عنوان

راهنمایی کنین چکار کنم (خواهرم)

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 34 پست
مادرپدر شوهرخواهرت و مادرپدر خودت گفتین؟؟

مادر پدر خودم و مادرشوهر ش دورن پدرشوهرشم فوت شده

مردی که با همسرش مثل یه شاهزاده رفتارمیکنه نشون میده زیر دست یه ملکه بزرگ شده😊

خوب شوهرش اگه نمیخواد تن به کار بده جدا شن،اون موقع دیگه تکلیفش معلومه و بقیه وظیفشون میدونم کمکش کنن،شوهرتم حق داره والا،تو این گرونی کار کنه یکی دیگه دودش کنه،حالا انشالا که درست حسابی ترک کنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

طلاق. همچين مردي نه پدر خوبيه نه شوهرخوبي. پول هم كه نداره. يعني چي سربار پدر بشم؟؟. الانم كه شوهره ...

نمیدونم چرا خواهرم جدا نمیشه از طرفی هم بهم روزد چندروز بیام خونتون دستم خالیه بچم گشنه مونده منم گفتم قدمت روچشم اما شوهرم دعوام کرد شوهرش معتاده اگه چیزی از خونمون برداره چی واینا

پس چرا میگه خرجمو چیکار کنم

اخه پدرم باز نشسته هست اونوقت میگه بااین حقوق کم برم پیش اونا بچم چی حاضرم اینجا بمیرم ولی باعث خجالت اونا نشم از طرفی هم منم دوراهیی موندم بخدا

اخه پدرم باز نشسته هست اونوقت میگه بااین حقوق کم برم پیش اونا بچم چی حاضرم اینجا بمیرم ولی باعث خجال ...

عزیز من باید خواهرت طلاق بگیره و برود پیش پدر و مادرت اونها خ.اهر را باید قبول کنند بچه شوند است بهترین راه همین است هر چه زودتر بهتر

از من به تو نصیحت تنهایی را بلد باش ... باورش دشوار است اما برخی اینگونهاند ... منظورشان از نرو دقیقا بمان نیست
نمیدونم چرا خواهرم جدا نمیشه از طرفی هم بهم روزد چندروز بیام خونتون دستم خالیه بچم گشنه مونده منم گف ...

خواهرتون باید جدا شه! چرا؟ الان بهتون میگم. من مادرم شوهر اولش اعتیاد داشت مادرم شاغل بود و چون یک دختر داشت از ترس ابرو و حرف مردم موند تو اون زندگی. هر چی در میاورد مردک خرج عملش میکرد. تا اینکه مادرم هم نمی تونست هزینه عمل اقا رو بده. اونم برای رفع نیازش شروع کرد به فروختن وسایل خونه. تا اینکه یه روز مادرم از سر کار و میبینه که خواهرم  خونه نیست (مدرسه می رفته). خلاصه کنم برات عزیزم که بعد از کلی گشتن و این ور اون می فهمه که پدر بی غیرتش دخترشو برده بفروشه که مامانم خدا رو شکر به موقع می تونه خواهرمو نجات بده و همون میشه که از اون بی غیرت جدا میشه!

اینو برا خواهرت تعریف ادم معتاد غیرت نداره وسایل خونه که تموم شه کارش به فروش انسان میرسه! 

خواهرت جدا شه و یه کاری دست و پا کنه که احساس سربار بودن برای کسی نداشته باشه و این روزا هم خیلی مراقب دخترش و خودش باشه!

She remembered who she was and the game changed
ببخشید ناراحت نشی توروخدا،خواهرن معتاد نشده؟؟؟؟

نه از دود اینا متنفرههه بهش یذره هم حتی شک ندارم

خواهرتون باید جدا شه! چرا؟ الان بهتون میگم. من مادرم شوهر اولش اعتیاد داشت مادرم شاغل بود و چون یک د ...

😔😔😔😔😔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز