تولد نوه داییم هست یعنی فقط خودشون هستن و پدر بزرگ و مادر بزرگ.یعنی ۵ تا آدم بزرگ هستن با ی بچه کوچیک.دستشون خالیه.مامانم به عروس داییم گفته بیار دخترم واست کیک بپزه و تزیین کنه.منم بخاطر مامانم مجبوری قبول کردم .من واسه تولد شوهرم و بابام و .....کیک میپزم.حس کردم عروس داییم از تزیینم خوشش نیومد.زن داداشم میگه خیلی خوب شده ولی عروس داییم ی جوری شده هموز تزیینش رو کامل نکردم سرجمع کیک و تزیینش شد ۲۳ هزار تومن.
موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی
میدونی عروس دایی خودش به مامانم گفته بود کاش یکی واسم کیک می پخت مامانم منو گفته بود کلی هم به ماما ...
خب عزيزم اكه اينطوره پس ناراحت نميشه اگه خودت دوس داري خوشگلترش كني كيك با ژله بريلو درست كن هم خيلي اسون تره هم خوشگلتر ميشه ميتوني طرح باب اسفنجي بزني يا كيتي البته روي شكلات نميدونم ميشه زد يانه
درضمن خدا خيرت بده گلم 🌺🌺
خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
روش میتونی یه عالمه اسمارتیز ریز بریزی یخورده رنگی شه
برای ده ثانیه بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
خب خامه رو بردار... شکلات رو گرم کن رو بخار ...بعد سطح کیکتو صاف کن ..شکلاتت باید شل باشه..میتونی خیلی کم روغن بهش اضاف کنی...بعد همینطوری بریز سرش هم یک دست میشه هم دیگه نوشته نداره..با پوست سیب...یا گل کوچیکم میتونی تزیینش کنی