2777
2789
سعی میکنم نزنم ولی اخرش میزنم بدجور ۱۵سالش پسرم زورشم زیاد شده میترسم یبار بگیره منو بزنه اخر

عزیزم به پدرش واگذار کن چون دو سال دیگه براتون احترامی قائل نمیشه

خدایا کمکم کن تا عاشقانه ترین نگاه ها را در چشمش بریزم.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اخه نزنم به خودش آسیب می زنه با کارهای خطرناکش از یکسالگی می زنم خدایا مشکلات زندگیم زیاده اعصاب برام نمونده😭😭

خدایا به شوهرم پول زیاد بده به من ده برابر شوهرم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اخه دلیل داره💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰بگین الهی........ امین لطفا.     صلوات 
جاری من میزنه گاهی صدای بچه که التماس میکنه غلط کردم تو رو خدا نزنو میشنوم 😣😞 البته خیلی بچه ی بدی ...

به نظر من هیچ بچه ای ذاتا بد نیس حتما تو تربیتش کم کاری کردن 

خدایا کمکم کن تا عاشقانه ترین نگاه ها را در چشمش بریزم.

بچه ها امانتن دسته ما. ما حق نداریم بزنیمشون.😐😐😐

من نمیزنمش اما چند باری سرش خیلی بلند داد کشیدم  طفلی بچم خیلی ترسید. بعدش در حد مرگ عذاب وجدان گرفتم. آلان همش سوره حمد رو زمزمه میکنم که صبرم زیاد بشه. تاثیرشو دیدم. شمام حمد بخونید صبرو زیاد میکنه...

دیروز ی بیشعوری جلو من ۵-۶ تا زد محکم بچشو از دیروز سر درد دارم روانیه احمق انقدر محمم زد من نکا ...

منم اگه جایی بببنم کسی بچشو زد تا چند روز حالم خراب میشه. مخصوصا بعضیا روانین بین جمع میزنن😢😢😢

خجالت نمیکشی یکساله که تاتی تاتی میکنه و زدی😤😤😤

لطفا قضاوت نکنید شرایط سختیه بچم اروم نیست در سر حد مرگ عصبی می کنه نزنم خودشو نابود کرده البته الان دو سال و نیمشه...   😭😭

خدایا به شوهرم پول زیاد بده به من ده برابر شوهرم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اخه دلیل داره💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰بگین الهی........ امین لطفا.     صلوات