2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر خودت هم باش

خودم تنها هستم شوهرم ناهار نمیاد خونه اکثر مواقع،

تنهایی هم به دلم نمیشینه

باور کن بجز روزهایی که شوهرم خونه هست اونم مثلا شاید هفته ای یه روز یا، یادم نمیاد آخرین بار کی ناهار درست کردم 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

هزارماشاله به پسرای گلت.دوست گلم باید دستان مادری چون شماهارو بوسید.شماها واقعا مادرهستید.من با دیدن شما به زن بودن و مادربودن خودم افتخار میکنم.

برادرشوهرم منم تا 15سالکی بیماری مشابه گل پسر شمارو داشت.مادرشوهرم تا اخرین لحظه زندگیه پسرش بدون هیچ گله و شکایتی از خدا بچه رو تروخشک میکرد.پسرش چندسالیه ک عمرشو بخشیده به گل پسرای شما.تا همین ثانیه مادرشوهرم از خدا هر ارزویی داشته بی برو برگشت خدا با ابرومندی بهش بخشیده.شک ندارم ک حواب اون همه سال زحمت پسرش رو الان داره از خدای مهربون میگیره.شماها خیلی دلتون پاکه.برای منم از خدا سلامتی و عاقبت بخیری پسرام دعا کنید.😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

هزارماشاله به پسرای گلت.دوست گلم باید دستان مادری چون شماهارو بوسید.شماها واقعا مادرهستید.من با دیدن ...

سلام عزیزم 

ممنون گلم لطف داری🙏🙏😘😘

الهی من بمیرم واسه دل مادرشوهرت😭😭

واقعا خیییلی سخته زجر نگهداری از بچه ناتوان کم دردی نیست که داغ بچه هم بهش اصافه شده😭😭

چشم‌گلم محتاجم به دعا

خدا حفظتون کنه 🙏🙏😘😘🌷🌷

سلام عزیزم  ممنون گلم لطف داری🙏🙏😘😘 الهی من بمیرم واسه دل مادرشوهرت😭😭 واقعا خیییلی سخته ...

ان شاله همیشه زنده باشی .🌷

درسته حق باشماس خیلی خیلی سخته.چون من خودم شاهد اون روزها بودم.ولی فک کنم سختیش به رضایت خدا و پاداش اخرویش می ارزه.

از خدا براتون صبر بلند ارزو میکنم.بلا ازتون به دور باشه و شادی در انتظارتون.😘😘😘😘😘😘😘😘

ان شاله همیشه زنده باشی .🌷 درسته حق باشماس خیلی خیلی سخته.چون من خودم شاهد اون روزها بودم.ولی فک ک ...

ممنون از دعاهای قشنگت عزیزم 🙏🙏😘😘😘