2789
عنوان

نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 21 پست
الان دوستان زیاد پست نذاشتن فقط همین ما چندتا..‌ بیشتر فقط میخونن و نطر میدن تو تاپیکای جنجالی بیشتر ...

آره... منم یه مشکل با خانواده شوهرم دارم. توی تاپیکام هست. تاپیکمو جتجالی بنویسم شاید بیان

حتما اگه سوالی داشتی بپرس من هستم گلم اگه چیزی بلد باشم چراکه نه

همین که چجوری تاپیک بزارم تا دیده بشه که شرح دادی و اینکه چجوری حواسم به جواب دادنا باشه تا بتونم به موقع پاسخ بدم. و چجوری ادمای بیشتری بیان؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره... منم یه مشکل با خانواده شوهرم دارم. توی تاپیکام هست. تاپیکمو جتجالی بنویسم شاید بیان

😁😁😁😁 بنویس عزیزم

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

همین که چجوری تاپیک بزارم تا دیده بشه که شرح دادی و اینکه چجوری حواسم به جواب دادنا باشه تا بتونم به ...

عنوان تاپیکتو خوب بزن  الان تواین مبحث عنوانتو زدی نی نی سایت... مثلا مشکل داری با خانواده شوهرت عنوانتو بزن به همفکریتون نیاز دارم بیایین یا بزن مشکل من بااین خانواده حل شدنیه ؟؟! راه کار بدین..‌ بعدش عزیزم مشکلتو کامل بنویس و تیکه تیکه تعریف نکن چون اینجا هرکس تیکه تیکه تعریف کنه تاپیکشو ترک میکنن یااینکه براش گزارش میزنن

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

وقتی کامل تعریف کردی هی بروز رسانی بزن و هرکس نظری داد لایک بزن براش به احترام اینکه من نوشته ی شمارو خوندم اگه نظری داد که باب میلت نبود باز به احترام اومدن توی تاپیک شما خوب رفتار کن