2777
2789
عنوان

کارمون درسته?

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی نوزادم نباشه دوسال سه سال هیچ اشکالی نداره تو خونواده ما چنتا هست بعد اوردنشون دوتا شون خودشونم ...

اخییی انشاالله من عاشق بچم فقط دوست دارم از اونجا بیارم با وجود همه سخی هاش

به نظر من پیگیر درمان خودتون وهمسرتون باشید تابعدها پشمیون نشید که تاسنتون پایین بود دنبال راه چاره نرفتید اول تمام سعی وتلاشتونوبکنید اگرقسمت نبودنتیجه نگرفتیدبعدا به این مورد فکرکنید

واقعا به بچه درست و حسابی محبت میکنن?

این چه حرفیه تو نزدیکای ما  سه تا هس بخدا دوتاشون بعدا بچه دار شدن من ندیدم تفاوتی بزارن تازه برا اولیه بیشتر کردن اونیکه اوردن

ما که فامیل باشیم خیییلیم دوسشون داریم

بله اینارو دکتر بهم گفت من نمیخوام بچه ی خودم باشه ولی هم خون شوهرم نباشه بهزیستی بهترین راهه

خب دیگه...تازه پذیرش اسپرم اهدایی سخت تر از بهزیستیه.

انشالله خدا بخاطر این نیت خوبت عاقبت بخیرت کنه دوستم

چرا یکی نیست ک بگه مامی شام چی داریم !
چه روحه بزرگی داری عزیزم اینایی که نسبت به بچه پروشگاه بدبین فکرمیکنن ببینن کسی از انجلینا جولی های ...

اونا به خانواده ماهم به یه نور تو خونه چه اشکالی داره از بهزیستی بیاد

اخییی انشاالله من عاشق بچم فقط دوست دارم از اونجا بیارم با وجود همه سخی هاش

بخدا خیلی خوبه ادم حس خوبیم داره قرار نیس همه به دنیا بیارن وقتی اینهمه بچه بی سرپرست هس که ارزوی بچه دار شدن دارن

سلام عزیزم یکی، از دوستان منم همین مشکل رو داشت متاسفانه درمان نشد ولی خب امیدت به خدا باشه اول تلاش کن اگه نشد بهزیستی گزینه خوبیه

سوالات حقوقی شما را پاسخگو هستم..

ببخشید یه سوال ؟اگه دوست داشتی جواب بده

از قبل ازدواج این موضوع رو میدونستی یا بعدا فهمیدی؟

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍