2777
2789
بذار بانک مهر ایران باهاش وام بگیر بعد همه پولا رو بذار بانک با سودش قسط بده میتونی بخشی هم طلا بخری

منم دقیقا 20 تومن دارم میخوام باهاش یه کاری کنم. مبشه بگی چجوری وام گرفتی؟ چقدر؟ اقساطش چقدر و درصدش؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام . بنده دکتری اقتصادم . پیشنهادم به شما خرید سکه هست . چون طلا با شروع سال میلادی جدید داره قیمتش افزایش پیدا میکنه و اینکه دلیلش برشکستگی چندین شرکت سرمایه دار آمریکاییه که الان رو اوردن به سرمایه گذاری در بازار طلا . منظور از طلا خرید قطعات طلا نیست چون کارمزد و مالیات بالایی دارن ولی سکه ضرر نداره . اگر هم میتونید شمش طلا تهیه کنید . 

خرید خودرو یا حواله آن پیشنهاد نمیشه چون قیمتها بالا رفت و قطعی اعلام شد . در بازار آزاد سود آنچنانی نخواهید کرد . ولی پیش بینی ها  برای بازار طلا بسیار مثبت در نظر گرفته شده برای ماههای آتی

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
سلام . بنده دکتری اقتصادم . پیشنهادم به شما خرید سکه هست . چون طلا با شروع سال میلادی جدید داره قیمت ...

من ۱۰۰ میلیون دارم ..ک وامه و ماهی ۱۸۵۰ قسطشه ...کاری چیزی پیشنهاد میددین ب غیر از اینکه بزارم بانک با سودش قسطشو بدم ؟؟؟

منم دقیقا 20 تومن دارم میخوام باهاش یه کاری کنم. مبشه بگی چجوری وام گرفتی؟ چقدر؟ اقساطش چقدر و درصدش ...

از بانک مهر ایران وام گرفتم

اول یه حساب قرض الحسنه باز میکنی 

بعد پول می ریزی تو حساب

میتونی با پولت گردش داشته باشی(میتونی برداشت کنی)

بعد میانگین حساب میگیرن اندازه میانگین بهت وام میدن هر چی بیشتر پولت اونجا باشه اقساط طولانی تر میشه

با کارمزد 4 درصد

همیشه خودم مهم ترم