2777
2789
میگی ارزون شده یا گرون ؟

بنطرم گرون شده ماه های قبل ۸۰ یا ۷۸میخریدم هرکیسه ای. بخدا دیگه نمیشه هیچی خرید دیروز رفتم رفاه چندتاچیز جزئی خریدم شد ۸۷هزار اصلا هنگیدم

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنطرم گرون شده ماه های قبل ۸۰ یا ۷۸میخریدم هرکیسه ای. بخدا دیگه نمیشه هیچی خرید دیروز رفتم رفاه چندت ...

پسر دو ساله دارم باید مرتب گوشت قرمز بخوره ولی با این گرونی نمیشه

عاشق ۲ تا دخترام هستم
دم سیاه که عالیه

فکرکنم دم سیاه نبود چون من نمیشناسم برنج های ایرانیو بهم انداخت به اسم دم سیاه. 

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
فکر کنم هر روز نباشه ده روز یکبار درستع ؟

والا دیگه اونو نمیدونم در همین حدی که اخبار گفت به شما هم گفتم عزیزم

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
پسر دو ساله دارم باید مرتب گوشت قرمز بخوره ولی با این گرونی نمیشه

عزیزم چرا گوسفند نمیخرید درسته قیمتش بالا میشه ولی هم خیالت راحته که تازس هم اینکه قیمتش نصبت به بازار یخورده کمتر میشه اگه هم نمیتونید بخرید با یکی شریک بخرید بعد نصفش کنید باهمدیگه. 

سلامت باشی 

➖ مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، از توزیع گسترده گوشت قرمز منجمد ۲۹ هزار تومانی و گوشت گرم ۴۰ هزار تومانی در روزهای آینده خبر داد.

حمید ورناصری اظهار داشت: قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفند تازه بصورت مخلوط (لاشه ای) 40 هزار تومان و برا‌ی گوشت منجمد گوسفند کیلویی 29 هزار تومان در نظر گرفته شده که این عرضه در روز‌های آتی بصورت گسترده در بازار صورت می‌گیرد و تا وقتی که بازار کشش داشته باشد عرضه ادامه می‌یابد.

وی افزود: در همین راستا انتظار می‌رود قیمت گوشت قرمز در بازار روند کاهشی به خود بگیرد.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی دام و طیور گفت: توزیع گوشت مرغ منجمد هم به ازای هر کیلو 8 هزار و 900 تومان در همه میادین و فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شده و علاوه بر آن گوشت مرغ گرم هم به ازای هر کیلو 9 هزار و 800 تومان عرضه می‌شود.

ورناصری تصریح کرد: عرضه گوشت مرغ تا رسیدن به قیمت متعارف ادامه می‌یابد.

این بود خبر

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
فکر کنم هر روز نباشه ده روز یکبار درستع ؟

➖ مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، از توزیع گسترده گوشت قرمز منجمد ۲۹ هزار تومانی و گوشت گرم ۴۰ هزار تومانی در روزهای آینده خبر داد.

حمید ورناصری اظهار داشت: قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفند تازه بصورت مخلوط (لاشه ای) 40 هزار تومان و برا‌ی گوشت منجمد گوسفند کیلویی 29 هزار تومان در نظر گرفته شده که این عرضه در روز‌های آتی بصورت گسترده در بازار صورت می‌گیرد و تا وقتی که بازار کشش داشته باشد عرضه ادامه می‌یابد.

وی افزود: در همین راستا انتظار می‌رود قیمت گوشت قرمز در بازار روند کاهشی به خود بگیرد.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی دام و طیور گفت: توزیع گوشت مرغ منجمد هم به ازای هر کیلو 8 هزار و 900 تومان در همه میادین و فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شده و علاوه بر آن گوشت مرغ گرم هم به ازای هر کیلو 9 هزار و 800 تومان عرضه می‌شود.

ورناصری تصریح کرد: عرضه گوشت مرغ تا رسیدن به قیمت متعارف ادامه می‌یابد.

این بود خبر