maryam0 مدیر عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 5231 عنوان مهمون همیشگی! | مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 43 پست پسر خواهر شوهرم تو شهر ما سربازه هر پنجشنبه و جمعه میاد خونمون اینم بگم اینجا فامیل دیگه هم دو سه تا داره قراره فردا بیاد منم خونه مامانم دعوتم ؟بنظرتون چیکار کنم برم؟اگه نرم مامانم ناراحت میشه برم هم این خونه تنها میمونه خدایا میدانم که میبینی... 1397/10/21 | 01:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryam0 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 5231 اصلا شايد دوست داري جمعه ها جلو شوهرت لباس راحت بپوشي هزار تا كار كني والاااا اره هیچ وقت راحت نیستم منم شوهرم فقط جمعه هست دلم میخواد مثلا جمعهیبار بریم ناهار بیرون حتما باید خونه باشم خدایا میدانم که میبینی...
maryam0 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 5231 خوب همينو بهش بگو ميبينه تو هيچي نميگي اونم هيچي نميگه چی بگم بهش؟ خدایا میدانم که میبینی...
ورونيكا عضویت: 1397/05/23 تعداد پست: 791 مامانش اينا بايد بهش بگن، البته تا حالا بايد يادش ميدادن اين چيزارو
ملیکاخانومم عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 3780 اره درک هم نداره مثلا امروز خواب بودم ۶ بار پشت سر هم زنگ زد بهم که میخواست بیاد!من دلم میسوزه واسه ... وای چقدرم پُررو هستش حرصم گرفت😠😠😠 ولی راهکاری ندارم آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
maryam0 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 5231 مامانش اينا بايد بهش بگن، البته تا حالا بايد يادش ميدادن اين چيزارو شاید باورت نشه مامانش بهش زنگ میزنه میگه فقط بیاد خونه ما!!!به خودمم گفته که به پسرم گفتم بیاد خونه شما خدایا میدانم که میبینی...
maryam0 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 5231 وای چقدرم پرو هستش حرصم گرفت😠😠😠 ولی راهکاری ندارم بخدا اسایش ندارم پنجشنبه که میشه با ترس میخوابم ظهرا چون هزار بار میزنگه ک بیاد یبارم میگم خونه نیستم صبر میکنه شب با شوهرم میاد خدایا میدانم که میبینی...
ورونيكا عضویت: 1397/05/23 تعداد پست: 791 شاید باورت نشه مامانش بهش زنگ میزنه میگه فقط بیاد خونه ما!!!به خودمم گفته که به پسرم گفتم بیاد خونه ... ايندفعه كه پسره زنگ زد بياد بگو كار داريم از صبح داريم ميريم بيرون
maryam0 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 5231 ايندفعه كه پسره زنگ زد بياد بگو كار داريم از صبح داريم ميريم بيرون شوهرم میگم خیلی دوسش داره یعنی وقتی اون میاد اخلاقش صد برابر خوب میشه خدایا میدانم که میبینی...
maryam0 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 5231 واي خدا چقدر حرص خوردم 😤 حالا اینا با کنار باز قدر بدونن یه چیزی کلا خونوادگی قدر نشناسن😔😔😔 خدایا میدانم که میبینی...
ورونيكا عضویت: 1397/05/23 تعداد پست: 791 اه اه حالم بهم خورد، همسايه ها ياري كنن تا بچه اينا بره سربازي 😬😬 فردا ميخواد زن هم نگه داره اين بچه ننه
ملیکاخانومم عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 3780 بخدا اسایش ندارم پنجشنبه که میشه با ترس میخوابم ظهرا چون هزار بار میزنگه ک بیاد یبارم میگم خونه نیست ... ولی عزیزم زیاد سخت نگیر اگه برنامه ی بیرون رفتن داری برو بچه ی یکساله نیستش که تنهاش نزاری به کارات برس اونکه فهم نداره چرا از خوشیت میزنی آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
maryam0 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 5231 ولی عزیزم زیاد سخت نگیر اگه برنامه ی بیرون رفتن داری برو بچه ی یکساله نیستش که تنهاش نزاری به کارات ... اره تصمیم گرفتم برم فردا صبح میرم خونه مامانم ولی میاد کلید بگیره دیگه خدایا میدانم که میبینی...