2777
2789
عنوان

بیاین ببینم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 67 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُ ...

ممنونم عزیزدلم ایشالا شما هم ب همه آرزوهاتون برسین

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 
خیلی ممنون.خداکنه شوهرمنم عاشقش بشه.بچهی اولمه.سمت شوهرم خیلی پسردوستن فقط بچه ما دخترشده!!!

وای عزیزم  .

بزار بیاد خودش دلبری میکنه از باباش 😍

گاهی ،،،ایجاد تغییر و رسیدن روزهای خوب مستلزم تجربه های تلخ است...☺
خیلی ممنون.خداکنه شوهرمنم عاشقش بشه.بچهی اولمه.سمت شوهرم خیلی پسردوستن فقط بچه ما دخترشده!!!

انشالله نفسش به نفس دخترتون بندمیشه...دخترملوسه...برکته....عوضش موهاشومیبندی لباسای خوشگل تنش میکنی...جلوهمه پزشومیدی😘😘

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
ممنونم عزیزدلم ایشالا شما هم ب همه آرزوهاتون برسین

انشالله...

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
اولیش اینکه مامانم ب همه ی ارزوهاش برسه  بعد خودم ب همه ی ارزوهام برسم 😆😆😆 بعدم  اوضا ...

ای بابا خیلی کلی بود 😂

گاهی ،،،ایجاد تغییر و رسیدن روزهای خوب مستلزم تجربه های تلخ است...☺
خداکنه بتونم و خداکنه اینجورباشه

خوشبحالت...😘😘😘