2777
2789
عنوان

من بیوه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2002 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا سخته من هنوز توشوکم وصع  مالیمون کاملا متوسطه ولی به هر قیمتی مهریمو میخوام

منم با اینکه بچه هام خیای کوچیکن دادم باباشون. منم مهریمو اجرا گذاشتم. چیزی به نام خودش داره؟   من منتظرم خودش بره طلاق بده

منم با اینکه بچه هام خیای کوچیکن دادم باباشون. منم مهریمو اجرا گذاشتم. چیزی به نام خودش داره؟  ...

نه فقط ۲۰۰تومن پول رهن خونه ای که توشیم یه خونه به نامشه که میگن نمیشه گرفت

ازکجایین؟

کرد زاده را ۱۰۰۰گرگ زاده حریف....ـ هرکجا هستی با هرشخصیتی به ندای درونت گوش بده  ـ ــــ باشی ــــــ مینوازهـ. حقوق دیگری از حقایت کتاب داستانت نیست که هروقت دوست داشی تغییرش بدیـ... .
بهنرین تصمیم گیرنده خودتی چون ازجزییات زندگیت خبرداری

ممنون دقیقا بعددوسال جواب دادی😅😅😅حالا اتفاقات تواین دوسال روبرات بگم.من به اوج جنون رسیدم مادرمم ازدست دادم ودیگه خرد شدم تااینکه دوستانی کمک کردن بهم وبا پیجهای خودشناسی و ...آشناشدم با درمانگرها و اشخاص اگاه .خیلی عالی شدم الان جداشدیم ومن باپدرم هستم .پسرمم اکثرا پیش ماهست وهمسرمم عالی شده من میرم دیدن مادرپدرش اونم میاد دیدن بابام .سنگ مزارمادرمو اون گذاشت وکلی باهام خوبه ولی من پدرموتنها نمیزارم ولی میدونیم باهمیم وپسرمم توبهترین وضعیته.خداروشکر ولی چی گذشت این دوسال برام

بهنرین تصمیم گیرنده خودتی چون ازجزییات زندگیت خبرداری

اگه ازاول بخونی من ترس ازکارپیدانکردن وبی پول شدن وتنهایی داشتم ولی الان کلی حقوق میگیرم مادرخدابیامرزم خونه روسه دنگ سه دنگ به نام منوبرادرم کرده که برادرمم گفته مال من والانم باپدرم توهمین خونه هستیم خداروشکر همه چیزو خداردیف میکنه اگه بهش اعتماد کنیم .فقط حسرتم اینه که کاش مادرمم کنارم بود