2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غیرت اون نی ک هی بگه موهاتو کن تو 

مانتو بلند کن اینو کن اونو کن

عیرت یعنی نذاره اشک چشات دربیاد

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

غيرت چيه بابا فقط زناي جهان سومي واسه غيرت شوهر ذوق ميكنن مگه زن خودش عقل و شعور نداره خوب و بدو تش ...

یعنی اگر یک نفر توخیابون یا هرجا به شما طمع کنه همسرتون براش مهم نباشه ناراحت نمیشین؟

شما اصل دوست داشتن و زیر سوال بردین

حس تملک با بیمار روانی بودن رو اشتباه نگیریم 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

غیرت رو هر مردی داره بالاخره یکی کم یکی زیاد و من تعریفم از غیرت این نیس که به پوششم گیر بده بلکه در برابر بقیه ازت محافظت کنه تو هر شریاطی کنارت باشه و تنهات نذاره اگه شب خواستی بری بیرون نگه نرو بگه منم باهات میام😂😊

بستگی به تعریفت داره از غیرت من غیرت مردم و تو این میبینم که حواسش به زندگیشه برای خوشبختی و ارامش ما هرکاری میکنه

همونطور ک من غیرت دارم و حواسم به زندگیم هست پس غیرت به نظر من هم خانوما میتونن داشته باشن هم آقایون 

تو هم که هردفعه که مارو میبینی پر...

اون غیرتی که بین ما جا افتاده

وحشی بازی و روانی بازی ای بیش نیست

حالم از مردای به اصطلاح غیرتی ایرانی بهم میخوره

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
یعنی اگر یک نفر توخیابون یا هرجا به شما طمع کنه همسرتون براش مهم نباشه ناراحت نمیشین؟ شما اصل دو ...

اسم اونو من غيرت نميذارم غيرتي كه اكثر زنا ازش ميگن با مثالايي كه ميزنن تعصب و تملكه

چيزي كه شما ميگين محبت و دوست داشتنه در ضمن تو همون خيابونم من خوشم نمياد دعوا كنه و دست به يقه بشه هرچند هرگز پيش نيومده چون خودم مراقبم چطور بپوشم و رفتار كنم 

یه بار با شوهرم رفتیم سوپر مارکت شوهرم اونور قفسه بود من اینور  بعد یه اقا میخواست رد بشه از کنار قفسه من رفتم کنار که بره یهویی تا کمر خم شد مثل برنامه کودکا گفت بفرمایید  شب بود فکر کرد من تنهام یهویی شوهرم متوجه شد گفت چی گفته گقتم هیچی گفت کاریش ندارم چی گفته گفتم همچین حرکتی کرد رفت یقه پسره رو گرفت منم خجالت زده گفتم این چه کاریه پسره هم گفت من کاری نکردم منم دیدم ابروم میره اونم انکار میکنه دست شوهرم ول کردم یه مشت زد تو صورت پسره پرت شد بیرون اینقدر پسر ترسید فرار کرد ولی من تا خونه گریه کردم به شوهرم گفتم چه حرکت زشتی بود انجام دادی دیگه هیچوقت اون سوپر مارکت نرفتم