2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

والا تا اونجایی که یادمه دهه ی ۸۰ مد شده بود نازنین میذاشتن قبل از اسما نه الان

نازتین زهرا_ کوثر زهرا_ فاطمه النا اینا اسمایی ان که جدیدا مد شده اطرافیان زیاد میبینم

و دیگر هیچ...

نازتین زهرا_ کوثر زهرا_ فاطمه النا اینا اسمایی ان که جدیدا مد شده اطرافیان زیاد میبینم

اطرافیانت تو اواخر دهه ی هفتاد و هشتاد موندن عزیزم وگرنه اینا مال الان نیست که.خیلیا سلیقه هاشون قدیمیه نه که مد شده باشه

اطرافیانت تو اواخر دهه ی هفتاد و هشتاد موندن عزیزم وگرنه اینا مال الان نیست که.خیلیا سلیقه هاشون قدی ...

😐مگه من گفتم خوبه این اسما منظورمم ادماییه که تو خیابونن و اسماشونو شنیدم اسم گذاشتن سلیقه ایه ربطی به مد نداره یکی دوس داره بزاره سکینه شاید منو شما ولی بهش بخندیم ولی خودش حال میکنه باهاش

و دیگر هیچ...

😐مگه من گفتم خوبه این اسما منظورمم ادماییه که تو خیابونن و اسماشونو شنیدم اسم گذاشتن سلیقه ایه ربطی ...

من گفتم شما گفتی خوبه؟ نمی دونم چرا اینجا حرف بزنی دیگران بهشون بر می خوره! من از شما معذرت میخوام

مانیا .مبینا .ملینا .شیدخت .نجلا .

مانیا یک نوع بیماری روانی است که با ایجاد اختلـال در فرد باعث بروز تغییرات و دگرگونی ‌هـای ناگهانی در رفتار، حالـات، انرژی و توانایی عملکرد فرد مبتلا میشود.