2777
2789
عنوان

پول پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 26 پست
شاید کارش تعطیل شده مگه چقده پول پیشتون ک تو هم دست ب کار شدی 

۳۰ میلیون عزیزم 

نه کلا مسئولیت رو گذاشته رو دوش من 

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این یه تجربه هست که خودم به چشمم دیدم خواهرم مثل شما بود طرز فکرش همش جلویی جوش همه چیز و میزد همینطور کم کم شوهرشو بی مسئولیت کرد به طوری که الان  روزی هزاربار میگه خودم کردم که .... برخودم باد شوهرش طوری شده که یک کیلو یک کیلو برنج میخره میاره خونه منتظره خوده خواهرم کیسه ی برنج و بخره که اونم نوش جان کنه درصورتی که قبلا تا دوسال پیش کیسه ای میاورد الان همه چیز شده عدد و دونه ای مثل رب که قبلا یک شل میخرید شوهرش حالا بعد یه هفته گفتن خواهرم یک دونه مثل گداها دستش میگیره میاره خونه از من به شما نصیحت نکن خواهرم اینکارو بدمیشه شوهرت کار بیرون واسه خانومایی خوبه که شوهراشون قدر بدونن نه آقایون نمک نشناس

مگه چه جوری داره؟ بشین سره خونه زندگیت نمیخوام ناراحتت کنم ولی مورد دیدم خانومه صبح تا شب سرکار شوهر ...

دقیقا منم تو اطرافیان زیاد دیدم زن شاغل و شوهر بیکار😪

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

😳😳😳

چرا انقدر پسرا تنبل شدن؟!!!

شما چرا ميرى سر كار؟!!! من جاتون بودم از امروز خونه نشين ميشدم. حاضرم بى خونه و آواره بشم، ولى شوهر تنبل و بى مسئوليتم بار نيارم. مردى اينجوريه، تلاش همسرش از هزار تا سم هم براى زندگيشون مهلك تره.

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ

تو خونه نباشی امکان داره یه روز بیایی ببینی کسی جاتم گرفته .میبینی اینطور رفتار میکنه نرو 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

خیییلی پررو هم هست تا حرف میزنی دادو بیداد راه میندازه 

بعضی وقتها هم با چاقو دنبالم میکنم اینقدر این مرد قبیحه 

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌