ی زنی که بچه داره یا حاملس حسودی میکنم 😔😔😔 از ته دلم میخواد منم جاش باشم اقدامم ۷ ماهه دکتر گفته با قرص تخمک نتیجه میگیری اما کلا حاله دلم داغونه بدم میاد یکی پز میده
این حسادت نیست عزیزم خودتو اذیت نکن زمانی نگدشته که بخوای انقدر ناامید باشی خدا بزرگه امیدوار باش سعی کن به ارامش درونی برسی مطمن باش زودتر از هر وقتی باردار میشی استرس و ارامش تو بارداری خیلی تاثیر داره
عزیزم امیدت بخدا باشه انشاالله یه نی نی گیرت میاد نمیدونم چطوریهو به دلم افتادیه نی نی پسرمیاری
عزیزم قربونه دلت 😔 کاش خدا ی نیم نگاهیم سمت منه حقیر کنه بخدا تعریف نمیکنم خوشگله قیافم جدیدن ۲۰ کیلو هم وزن کم کردم اما کلن از قیافه افتادم از بس که توو فکرمو ب خودم نمیرسم
عزیزم قربونه دلت 😔 کاش خدا ی نیم نگاهیم سمت منه حقیر کنه بخدا تعریف نمیکنم خوشگله قیافم جدیدن ۲۰ کی ...
الهی بمیرم عزیزم اینقدرناراحت نکن خودتوخداروچه دیدی انشاالله که یه بچه سالم خدابهت میده یهواصلا به دلم افتاد که بچه دارمیشی نگران نباش یهودیدی خدابهت دوقلوداد اونوقت دیگه وقت سرخاروندن نداری به چیزایه خوب فکرکن انشاالله سال دیگه این موقع بچت تو بغلت باشه به حق علی
از هر چی بترسی میاد سراغت رو خودت کار کن سنی نداری چرا واقعا اینجوری خودتو اذیت میکنی ....من ۳۳ سالمه از بچگی عاشق بچه بودم ولی تا الان خدا برام نخواسته هر چی عمل و امپول هم بود انجام دادم ولی نشد ولی به اندازه شما بی انگیزه و ناامید نیستم ...۲۱ سالته بهترین تخمک و زمان باروریته این چه حرفایی میزنی
از هر چی بترسی میاد سراغت رو خودت کار کن سنی نداری چرا واقعا اینجوری خودتو اذیت میکنی ....من ۳۳ سالم ...
یکساله با قرص پریود میشم و تخمک گذاری هم ندارم رفتم سونو گفته تخمدانات سالم هستن و رحم هم طبیعی موسکل برای بچه دار شدن نداری اما میخوام بگم تکلیفم چیه اگه درمان ها جواب ندن من چ خاکی توو سرم بریزم