2777
2789
عنوان

خیلی حسودم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 24 پست

این حسادت نیست عزیزم خودتو اذیت نکن زمانی نگدشته که بخوای انقدر ناامید باشی خدا بزرگه امیدوار باش سعی کن به ارامش درونی برسی مطمن باش زودتر از هر وقتی باردار میشی استرس و ارامش تو بارداری خیلی تاثیر داره

عزیزم امیدت بخدا باشه انشاالله یه نی نی گیرت میاد نمیدونم چطوریهو به دلم افتادیه نی نی پسرمیاری

عزیزم قربونه دلت 😔 کاش خدا ی نیم نگاهیم سمت منه حقیر کنه بخدا تعریف نمیکنم خوشگله قیافم جدیدن ۲۰ کیلو هم وزن کم کردم اما کلن از قیافه افتادم از بس که توو فکرمو ب خودم نمیرسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی 😭 اما دلم کبابه همش بغض میکنم ۲۱ سالمه چرا خدا شادم نمیکنه

دقیقا همسن منی عزیزم.

نگران نباش و به خدا توکل کن

از سردی هوا فقط زود به زود جیش آوردنش واسه ماست.
عزیزم قربونه دلت 😔 کاش خدا ی نیم نگاهیم سمت منه حقیر کنه بخدا تعریف نمیکنم خوشگله قیافم جدیدن ۲۰ کی ...

الهی بمیرم عزیزم اینقدرناراحت نکن خودتوخداروچه دیدی انشاالله که یه بچه سالم خدابهت میده یهواصلا به دلم افتاد که بچه دارمیشی نگران نباش یهودیدی خدابهت دوقلوداد اونوقت دیگه وقت سرخاروندن نداری به چیزایه خوب فکرکن انشاالله سال دیگه این موقع بچت تو بغلت باشه به حق علی

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤
الهی بمیرم عزیزم اینقدرناراحت نکن خودتوخداروچه دیدی انشاالله که یه بچه سالم خدابهت میده یهواصلا به د ...

خدایا حرفشو بشنو 😭😭😭😭 رب صل علی محمد و ال محمد ممنون از دیدگاهه مثبتت دعا کن عاجی ماهه دیگ میرم تحت نظر 

میترسم از اینهمه بلا ها و مریضی میترسم

از هر چی بترسی میاد سراغت رو خودت کار کن سنی نداری چرا واقعا اینجوری خودتو اذیت میکنی ....من ۳۳ سالمه از بچگی عاشق بچه بودم ولی تا الان خدا برام نخواسته هر چی عمل و امپول هم بود انجام دادم ولی نشد ولی به اندازه شما بی انگیزه و ناامید نیستم ...۲۱ سالته بهترین تخمک و زمان باروریته این چه حرفایی میزنی 

از هر چی بترسی میاد سراغت رو خودت کار کن سنی نداری چرا واقعا اینجوری خودتو اذیت میکنی ....من ۳۳ سالم ...

یکساله با قرص پریود میشم و تخمک گذاری هم ندارم رفتم سونو گفته تخمدانات سالم هستن و رحم هم طبیعی موسکل برای بچه دار شدن نداری اما میخوام بگم تکلیفم چیه اگه درمان ها جواب ندن من چ خاکی توو سرم بریزم 

خدایا حرفشو بشنو 😭😭😭😭 رب صل علی محمد و ال محمد ممنون از دیدگاهه مثبتت دعا کن عاجی ماهه دیگ میرم ...

الهی آمین عزیزم ازته دلم ازخدامیخوام دلتوشادکنه بهت بچه بده تاحالا به چندتافامیلمون گفتم حامله میشی اوناهی نه و نو میکردن جالبش اینجان بعد چندوقت فهمیدم باردارشدن  الانم به دلمه که بچه دار میشی زودناامیدنشو توکل به خداکن انرژی مثبتم به خودت بده آجی سنی نداری که بچتم میادعزیزم بغلش میکنی میبوسیش بوش میکنی یادالانت میوفتی که چقدرناراحت وچشم انتظارش بودی میاد نگران نباش

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤
یکساله با قرص پریود میشم و تخمک گذاری هم ندارم رفتم سونو گفته تخمدانات سالم هستن و رحم هم طبیعی موسک ...

توکلت بخدا باشه اگه اون بخواد میشه ایشالا هرچه زودتر باردار بشی