2777
2789
عنوان

خانوما به خاطر دل یک مادربیاین پربازدیدش کنین مخصوصا مشهدیا

| مشاهده متن کامل بحث + 75378 بازدید | 486 پست
وا استارتر میگه میشناستشونو خبری از بچه نیست شما رو چه حساب میگی به قتل رسیده😕

متاسفانه به قتل رسیده و قبلش آزار و اذیت شده توسط پسر ۱۳ ساله همسایه شون.و آون پسر ۱۳ ساله بردتش طبقه چهارم یه ساختمون نیمه ساز.جسد لخت و عریان پیدا شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

⚫️تکمیلی: قتل امیر عباس #کودک_مشهدی

🖋اختصاصی اخبار فوری مشهد:

⭕️منابع محلی خبر دادند امروز صبح یک تیم از پلیس به همراه شورای روستای فارمد در جستجوی کودک به امید پیدا کردن کودک در خانه های نزدیک به محل گم شدن امیر عباس در حال گشت زدن بودند.

🔹در پشت بام یکی از خانه های نیمه ساخته جسم بی جان امیر عباس را در حالیکه دست و پایش بسته شده بود و  زیر آجرها مخفی شده پیدا میکنند

🔹برای ادامه تحقیقات بیشتر بدن بی جان کودک را به پزشک قانونی برده😔

و پلیس آگاهی تحقیقات خود را برای یافتن قاتل شروع کرده است.

⭕️#تکمیل میشود........

@Akhbarforimashhad

اخبار فوری مشهد و ایران

بچه محل امام رضام😎..

♦️اعتراف پسر 13 ساله به قتل کودک گمشده

🔹جسد پسربچه پنج ساله ای که چهار روز از گم شدنش می‌گذشت در پشت بام یک منزل مسکونی در حال ساخت کشف شد.

🔹پس از چهار روز پیگیری برای یافتن پسر بچه پنج ساله ای که در روستای فارمد از توابع مشهد گم شده بود ، درنهایت جسد عریان این کودک در حالی که به قتل رسیده بود در پشت بام منزل درحال احداث کشف شد. با حضور قاضی ویژه قتل عمد در محل، سرنخ های تحقیقات به سوی چند نوجوان کشیده شد که بالاخره صحبت های قاضی احمدی نژاد با زبان کودکانه با همبازی های امیرعباس نتیجه داد و مشخص شد آخرین فرد نوجوان 13 ساله ای بوده که به همراه کودک خردسال به پشت بام منزل در حال ساخت رفته است.

🔹 شواهد حکایت از آزار وی داشت که بالاخره نوجوان 13 ساله پس از چند دقیقه گفت وگو با قاضی احمدی نژاد به آزار کودک و قتل وی اعتراف کرد و گفت فرزند طلاق هستم و امیرعباس را با دست خفه کردم./خراسان

@AkhbarMashhad

بچه محل امام رضام😎..