2777
2789
عنوان

خانوما به خاطر دل یک مادربیاین پربازدیدش کنین مخصوصا مشهدیا

| مشاهده متن کامل بحث + 75378 بازدید | 486 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امروز دوجا باید برم برا تعذیه یکی این طفل معصوم وبعدی پسره یکی از آشناهامون که پریشب با تیر کشتنش فقط ۲۲سالش بود خدایااااااااکجاییییییی چرا انقدر ظلمونمیبینیییییییی

بچه محل امام رضام😎..

ای بابا واقعا چه بلایی داره سر مردم میاد

یه پسر بچه سیزده ساله به یه پسر بچه پنج ساله تجاوز میکنه بعدشم خفش میکنه.چقدر دردناک خدا به خانوادش صبر بده

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
ای بابا واقعا چه بلایی داره سر مردم میاد یه پسر بچه سیزده ساله به یه پسر بچه پنج ساله تجاوز میکنه ب ...

یه الاغ بگو نگو بچه سیزده ساله چطور س ک س و بلده کشتنو بلده بچه نیس یه عوضیه  الان چی میکشه خونوادش دل مادرش اتیش گرفته خدالعنتش کنه 

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...