2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دارم حرص میخورم😡اومدیم مسافرت این همسرخان بنده برداشته منو اورده کنگره.حوصلم سر رفته دلم میخواد باه ...

واى خيلى حس بديه به زور برى يه جايى يه بار رفته بوديم با فاميلامون مسافرت دوست يكى از فاميلامون تو اون شهر فوت شد ما رو به زور بردن ختم كسى كه نمى شناختيم😡😡😡😡

امّن يجيبُ مضطرَّ اذا دعاءه و يكشفُ السّوء

ممنونم انشاالله هرچی از خدا میخواید بهتون بده 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
حرص نخور خوش بگذرون

الان یه سخنران داره سخنرانی میکنه چطوری خوش بگذرونم😐اومده سفر کاری منم با خودش اورده از صبح تا عصر تنهام منتظرم بیاد بریم بگردیم حالام که اومده اوردم کنگره.واقعا نمیتونم خودمو کنترل کنم الان اه اصلا نباید باهاش میومدم دلم میخواد از حرص جیغ بکشم ولی دارم حفظ ظاهر میکنم فقط

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
واى خيلى حس بديه به زور برى يه جايى يه بار رفته بوديم با فاميلامون مسافرت دوست يكى از فاميلامون تو ا ...

دقیقا دارم منفجر میشم دلم میخواد باهاش قهر کنم ولی از یه طرفم میگم نباید مسافرتو خراب کنم و همه ی کارایی که کرده بهم خوش بگذره فراموش کنم باز هی خودمو کنترل میکنم😤

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
ممنونم انشاالله هرچی از خدا میخواید بهتون بده 

سلامت باشيد خواهرم🌷🙏

طي آخرين تحقيقات بعمل آمده مشخص شده سخت ترين كار دنيا اينه كه خودتو جور ديگه اي نشون بدي....خودت باش تا راحت باشي!