2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بی تفاوته دارم دق می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 54 پست
خریدم . اصلا خوشحال نشد و تشکر نکرد

اصلا بخدا . از سر کار میاد میخوابه من میرم ماساژ میدم . غذای مورد علاقه اش آماده است . هیچ کمبود نداره. بهانه گیر شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نمیخواست . میگه مردم زن و شوهری دو نفره میرن عشق و حال . ما باید دو تا توله داشته باشیم

شوهر منم بچه نمیخواد یه دختر ۱۱ ساله دارم دیگه گفت بچه بی بچه بعضی مردا اینجورین الانم خیلی خوش و خرمه که من واسه خودم لباس بخرم ارایشگاه برم و اینجور کارا

شوهر منم بچه نمیخواد یه دختر ۱۱ ساله دارم دیگه گفت بچه بی بچه بعضی مردا اینجورین الانم خیلی خوش و خر ...

دقیقا شوهرم همینطوره.فک کنم از مسولیت بچه اونم دوتا تو سن کم که هنوز میبینه همسناش جوونی میکنن ترس برش داشته یا عصبانیش کرده

زندگی با همه دشواری ها باز هم زیباست  

[QUOTE=79216969]اصلا نمیگه عزیزم چیزی لازم داری نداری ؟ نمیگه حالت خوبه بده ؟ شده یک کوه یخ و بی تفاوت به بود و نبوداعتماد به نفس دداشته باش هر چی میخوای با ناز بگو بهش

زندگی با همه دشواری ها باز هم زیباست  
دقیقا شوهرم همینطوره.فک کنم از مسولیت بچه اونم دوتا تو سن کم که هنوز میبینه همسناش جوونی میکنن ترس ب ...

شوهر من که ۴۰ سالشه ولی کلا  عشق بچه نیست دخترمو خیلی دوست داره ولی میگه همین یکی

دقیقا شوهرم همینطوره.فک کنم از مسولیت بچه اونم دوتا تو سن کم که هنوز میبینه همسناش جوونی میکنن ترس ب ...

من که از خونه پدرم نیاوردم  . تازه بیشتر دردسرش برای منه نه اون

میگه خواستی جاتو محکم کنی سریع بچه دار شدی . اما منو کسی نمی تونه محدود کنه . با هر دختری بخوام میرم . تو هم هر پسری را میخوای برو. هرکی بره دنبال زندگی خودش . اسممون تو شناسنامه هم باشه

چون بچه دوم نمی خواسته ، الان جوگیر شده و این حس بهش دست داده ، خودشو مقایسه می کنه با هم سن و سالاش که بعضی هاشون هنوز مجردن و تفریحات زیاد دارن ، شاید با این شرایط هزینه ها می ترسه و واکنشش نسبت به این موضوع انکار و عدم پذیرش حقیقته زندگیشه 

بهتره کسی باهردوتاتون صحبت کنه و مشاوره بده ، کسی که نسبتی باهاتون نداره 

امیدوارم مشکلتون موقتی باشه و زود حل بشه 

مادرش هم مدام میگه دخترها شوهر گیرشون نمیاد . پسر نازنینم را دادم دست تو . خیلی ناسپاسی .

￵چزا دوباره بچه دار شدی عزیزم ناخواسته بود؟

زندگی کوتاه تر از اونه که بخوای خودتو ندید بگیری..😜