2777
2789
عنوان

کورک دردناک😭😬

| مشاهده متن کامل بحث + 22979 بازدید | 27 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استارتر یادم اومد ،انگار اسمشم دوا سیاه بود

ممنونم. رفتم‌داروخانه الان . گفتم‌روغن سیاه‌میخوام برای کورک. پماد اکتیول داد. گفت همینه

گرفتاری این دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.♋️
خرمارو تو یه کوچولو روغن گرم کن با نوک انگشت قشنگ خرمارونرم کن بزار رو کورک با باندی چیزی ثابت نگهش ...

به من گفتن پیاز رو‌بپز روی شعله بعد با آرد گندم قاطی کن. خمیری میشه بزار روش. دیشب کردم‌اما انگار نه انگار

گرفتاری این دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.♋️
به من گفتن پیاز رو‌بپز روی شعله بعد با آرد گندم قاطی کن. خمیری میشه بزار روش. دیشب کردم‌اما انگار نه ...

سلام عزیزم میدونم خیلی سال از تاپیکت گذشته میخواستم ببینم برای کورک چیکار کردی خوب شد؟ببخشید من تو ناحیه واژنم کنار کشاله رانم ی چیز گرد مثل غده دراومده که درد میکنه و حالت جوش زده  خیلی اذیت میکنه نمیدونم چیکار کنم؟برای شما از اول درد داشت ؟

الهی و ربی من لی غیرک
سلام عزیزم میدونم خیلی سال از تاپیکت گذشته میخواستم ببینم برای کورک چیکار کردی خوب شد؟ببخشید من تو ن ...

سلام 

اینی که میگی کورک یا حوش نمیتونه باشه

حتما برو‌دکتر زنان