2777
2789
عنوان

توقع بیجا 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 36 پست

پول کافی هست 350 خودت مدیریت نمی تونی بکنی چرا کم میاری؟؟؟؟؟؟؟ من با وجودیکه از شوهرم نفقه جدا نمی گرفتم با پس اندازخودم کلی پول جمع کردم وقتی به همسرم گفتم انقدر دارم اصلا باور نمیکرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب پدرت چی گفت؟ اونا بهش چی گفتن؟ 

به پدرم گفت حق نداره هروقت من رفتم سرکار بیادخونه شما این درصورتیه که  1روزکامل 2روز3روزطول میکشه تا ازسرکاربیادگفت فقط هفته ای یبارباید بیاد بابام گفت مشکل دخترمنو بگو گفت نمیگه من برم خونه ی بابام ؟ میگه من میرم خونه ی بابام ازم اجازه نمیگیره بابام گفت این اجازه گرفتنه دیگ  گفتم من که بادوستام سینماوکافه وپارک نمیرم تنها جایی که میرم خونه ی پدرمه گفت اونم هفته ای یه بار  گفت من اگه ازسرکاربیام عصبی باشم هرچی بگم نباید چیزی بگه من هرچی بگم باید بگه چشم خیلی خفت کشیدم جلوبابام 

به پدرم گفت حق نداره هروقت من رفتم سرکار بیادخونه شما این درصورتیه که  1روزکامل 2روز3روزطول میک ...

چرا تا اینجا رسوندی اخه؟؟؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
عزیزم خیلی ناراحت شدم. ولی این واقعیت هستش که ما خانمها ،رفتار خودمون باعث سواستفاده شوهرامون شده. پ ...

بابام گفت من ازصبح تا شب سرکارم برازن وبچش باسوئیچ بردن ارزش خودم ازبین میبرم ارزش زحمتی که میکشم گفت من به دخترمجردم 500میدم 

خوشبحالت 😔 من ماهی ۱۰۰میگیرم ازش.اونم الانچن ماهه .اونم باکلی مکافات.شارژم یاپول خودم میخرم.چ کلاسی ...

من کلاس زبان میرم و باشگاه ببین من راضی بودم 50بده ولی هر روز اندازه 10میلیون توروم نزنه زشته به خدا

تو منت طلاهایی ک فروختیو نمیزاری؟؟؟ توام کارای خودشو باهاش کن ک بفهمه دیگ 

نه به خدا اخه من بهش گفتم طلا رونمیشه استفاده کرد من اهل طلانیستم توکمد خاک میخورد گفتم بیاماشین خوب بخریم دوسال زندگیمونم ماشین خوب سوارشیم من اگه بخوام اونجوری رفتارکنم از کارخودم متنفرمیشم ازخودم بدم میاد

خدايي داري ماهيانه ميگيري بازم شار ژ رو محتاج همسرتي؟

یعنی نباید ش بگیرم اخه این ماهیانه یعنی همه ی خرجام باخودما نت ش ارایشی بهداشتی لباس کلاس باشگاه بخدا نمیرسه بقیرو ازش نمیخوام فقط. ش که تلفن ثابت نداریم میگم 

ماهی 250 میمونه برای خرجای خودت یا پول خرجی خونته؟؟؟

نه خرج خونه با خودشه مثلا این 250 برای لباس لباس زیر بهداشتی ارایشی کلاس باشگاه یه موقع بیرون بخوام باکسی برم استخری جایی 

پول کافی هست 350 خودت مدیریت نمی تونی بکنی چرا کم میاری؟؟؟؟؟؟؟ من با وجودیکه از شوهرم نفقه جدا نمی گ ...

بحثم پول نیست اینجا تعریف کردم بحثم اینه گفت که 250 چون 100تومنش قرعه کشی نمیتونم خرج کنم که اون 250 که نمیرسه به هیچی کلی منتش سرم میزاره قشنگ 15روز توی یکماه

نه خرج خونه با خودشه مثلا این 250 برای لباس لباس زیر بهداشتی ارایشی کلاس باشگاه یه موقع بیرون بخوام ...

خوب دیگه اوکیه عزیزم اصلا کم نیست خودت مدیریت کن اصلا نباید کم بیاری که بخوای شارز برات بخره اگه یکم مدیریت کنی ببینه درست خرج میکنی مطین باش رویشو عوض میکنه باورت نمیشه من وقتی از خرجهای اضافیم زدم و تا تونستم پس انداز کنم البته خدا رو شکر مبلغ پس اندازم بالاست یعنی حدود دوتومان فقط ازش سود بانکی میگیرم تو این مدت کلی هم طلا خریدم اصلا هم همسرم خبر نداشت یعنی میدونست پول دارم اما اندازشو نمی دونست البته برام مهم هم نبود بفهمه چون قایمکی نداریم  اما از وقتی بهش گفتم چون تو فکرم یک واحد بخرم شوهر کلا تغییر اساسی کرد یعنی اینطور بگم که حتی پول ارایشگاهشم بهم میگه و اصلا برای هیچ چیز هیچ مخالفتی نمیکنه چون دید واقعا جمع کن هستم و از هیچی پشتوانه ساختم

خوب دیگه اوکیه عزیزم اصلا کم نیست خودت مدیریت کن اصلا نباید کم بیاری که بخوای شارز برات بخره اگه یکم ...

بحث پول نیست بخدا بحث اینکه حالا یک بار زنت شارژخواست نباید بکشونیش توی خونه ی پدرزنت که