2777
2789
عنوان

تل گرام

241 بازدید | 61 پست

من ب شوهرم پیام دادم تو تل گرام مخام ببینم خونده یانه چون جوابمو نداده فک مکنم حالت روحه ک برام دوتاتیک نزده نرم افزاری هست ک بفهمم خونده

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدااييش چجوري تا اين حد درگيررر شوهر ميشيننن

من يبار سعي كردم نشد😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تل گرام ایکس نصب کن...

من هات گرام وصلم یکی بم گف نرم افزاری هس ک بفهمم پیاممو خونده یانه ولی اسم نرم افزارشونمیدونست

نه نیست  اخرین بازدید داره  یا لست سینه؟  اگه لست سینه بهش بگو لست سینشو برات بردار ...

اخرین بازدید ب تازگی زده من بگم ک گوش نمیکنه

من هات گرام وصلم یکی بم گف نرم افزاری هس ک بفهمم پیاممو خونده یانه ولی اسم نرم افزارشونمیدونست

فکر کنم تل گرام ایکس اگه خونده باشه دو تا تیک میخوره ...من قبلا داشتم...همین الان دانلود کن نصب کن...ضرر که نداره...

❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود..  ❤
چجوری

اول ی کانال ت تل کرامت برنی بعد پیامی ک میخوای برا شوهرت بفرستید بفرستید ت اون کانال ک فقط خودت عضو هستی بعد ک خودت اون پیامو ببینی بغلش ۱ سید میخوره ک یعنی ی نفر دیده  بعد همونو از کانال فروارد کن برا شوهرت اگه شوهرت ببینه پیامو و ت حالت روح هم باشه همین ک ببینه میشع ۲ تاسین یعنی اون خونده پیامتو

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔