2789
عنوان

حاجت دارها بیاین....

227 بازدید | 14 پست

عزیزان دل ختم ۴۰ بار سوره ی حشر و ۴۰ بار سوره ی ق هرکس هر کدومو هر چن بار که میخونه بگه اصلا وقت گیر نیست زود تموم میشه تا فردا غروب وقت دارین هدیه به حضرت ولی عصر عج به نیت برکت و هدایت و سلامتی در زندگیه همگی و حاجت روایی 

یا عماد من لا عماد له,,,,

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من از هرکدوم یه بار میخونم 

تیکرعروسمیه😍😍❤❤میشه اگه امضامو میبینین براینکه عروسیم به خوشی سرتاریخ برگزاربشه بادل مهربونتون یه صلوات مهمونم کنین😘😘😍😍❤❤

از هر سوره دوبار

اول برای پدرومادرم وبعدبرای خودم وهمسرم ودوستام وخانواده همسرم دعاکنید لطفا

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

از هر کدوم یکبار

التماس دعا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲