2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون اینده نگره. میدونه سکه ضررش از طلا کمتره بخوای بفروشی،  بعدش خسیس نیست باالاخره پول میده طرف یه کیلومیوه نمیخره واسه خونش اونو میگن خسیس

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
اون اینده نگره. میدونه سکه ضررش از طلا کمتره بخوای بفروشی،  بعدش خسیس نیست باالاخره پول میده طر ...

بله 

طلا های دیگ بکره ممکنه زنش بگه نفرس ولی زرنگ سکه میخره ک همون اول همشو بفروشه😐😐

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
بله  طلا های دیگ بکره ممکنه زنش بگه نفرس ولی زرنگ سکه میخره ک همون اول همشو بفروشه😐😐

من شوهرم کلی طلا خرید برام‌ وقتی عقد بودیم یکسال بعد عروسی مثل خوره افتادم بجونش که بفروشمشون ماشین بخریم بیچاره نمیفروخت من فشار اوردم فروخت. ماشین خریدیم ماشین هم فروختیم  حالا هم اون ماشین خیلی گرون شده هم طلا. ولی ما باختیم😑

دلی بزرگ میخواهد زندگی کردن در این دنیا... دلی میخواهد تاخیلی چیزهارونبینی...خیلی چیزهارونشنوی...،   ...وازخیلی چیزهابگذری'...
من شوهرم کلی طلا خرید برام‌ وقتی عقد بودیم یکسال بعد عروسی مثل خوره افتادم بجونش که بفروشمشون ماشین ...

طلا رو پای ماشین نمیدن پای خونه میدن 

منم کلی طلا فروختم فک کنم نزدیک۱۶۰ گرم 

ولی خدا بخواد فردا پس فردا میرم ۴۰ یا ۵۰ گرم میخرم 😒😒

تازه دو تا سکه تمام و دو تا نیم سکه چند تا یک گرمی هم فروختم 😡😡😡😡

من شوهرم کلی طلا خرید برام‌ وقتی عقد بودیم یکسال بعد عروسی مثل خوره افتادم بجونش که بفروشمشون ماشین ...

و البته ما هم پای خونه ندادیم

چون خونه رهن کردیم و عروسی گرفتیم کلی هزینه شد ک شوهرم بدهی داشت مجبور شدب، بفروشیم بدیم بدهی 

اونم مفت 

و البته ما هم پای خونه ندادیم چون خونه رهن کردیم و عروسی گرفتیم کلی هزینه شد ک شوهرم بدهی داشت مجبو ...

منم مفت فروختم بعد رفتیم تیبا خریدم بعدیکسال خواستیم بفروشیم هیچکس نمیگفت دوقرون باکلییییی ضررفروختیم، الان تیبا شده ۵۶ملیون😣 ماهم چندتا سکه الان داریم نمیدونم بفروشیم یا نه ؟  قیمتها بالاترمیره بنظرت؟

منم مفت فروختم بعد رفتیم تیبا خریدم بعدیکسال خواستیم بفروشیم هیچکس نمیگفت دوقرون باکلییییی ضررفروختی ...

نمیدونم والله 

ما هم میخواستیم عوض کنیم دیدیم نمیشه 😆😆😆۲۰۶ داریم