2777
2789
عنوان

افسردگی

144 بازدید | 18 پست

بچه ها من نه روزه که بچه ۲۳ هفتمو ازدست دادم انگار افسرده شدم همش به مردن به بیماری فکر میکنم احساس میکنم دنیا به آخر رسیده میگم دیگه بچه دار نمیشم شبیه مرده متحرک شدم😢 حوصله هیچ چیزو هیچ کسو ندارم😢 دلم میخاد بمیرم 😢 خدا اصلا منو دوست نداره بم نگاه نمیکنه😢

خدایا به امید خودت

خودتو مجبور کن که با دیگران معاشرت کنی. به نظرم برو باشگاه یا یه کلاس هنری ثبت نام کن. خودتو مجبور کن که حتما بری

در شب کوچک من، افسوس...باد با برگ درختان میعادی دارد...در شب کوچک من دلهره ی ویرانیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حق داری عزیزم...واسه چی از دست دادی..مشکل داشت

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

عزیزم این حرف نزن همیشه خدا حواسش بما هست منم خیلی ناامیدم ولی توکلم به خودشه اگه بدونی من چقد خرد شدم غرورم له شد ولی باز امیدم  بخداست ناامید نباش امیدوارم به زودی بچهدار بشی الان وقت افسردگی نیس عزیزم همت کن به خدا توکل کن دوباره روحیت خوب کن مطمعنم خدا دوباره یه کوچولو خوشگل بهت میده 

ان شاءالله خدا زود بهت عطا کنه....حس تو درک میکنم 😢😢😢😢😢من خودم یه مرده ای متحرک شدم  فقط میگم خدا خودت کمکم کن ...منم 24مرداد  رفته بودم تو 4ماهگی که ایست قلبی شد جنین

هر انچه در جستجوی آنی ،آنی😊
آخه من سه تا از دست دادم یکی هشت هفته بود یکی ۲۱ هفته ویکی ۲۳ هفته 😢

امیدتون بخدا باشه ،،خانوما ...من همین یکی هم با تخمک اهدای تونستم باردار بشم ....شما یه مقدار صبر داشته باشید و استرستون کم کنید خدا به خودتون میده

هر انچه در جستجوی آنی ،آنی😊
امیدتون بخدا باشه ،،خانوما ...من همین یکی هم با تخمک اهدای تونستم باردار بشم ....شما یه مقدار صبر دا ...

آجی بد دردیه بخدا انگار به بمبست خوردم آخریه با سرکلاژ ودارو وهزار بدبختی آخرش نموند دلم برا همسرم میسوزه که نتونم براش بچه بیارم 😢

خدایا به امید خودت
2790
2778
2791
2779
2792