2777
2789
عنوان

بحث برسر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 33 پست

مدرسه ها اکثرا مشاور دارن برو پیش مشاورشون برو پیش معلمش تحقیق کن ببین دوستای جدیدش کیا هستن یخورده هم با جایزه و این چیزا باهاش رفیق شو بحث و دعوا فایده نداره آرامش خانواده بهم میریزه خودتم که زایمان کردی تو روحیت تاثیر میزاره تو شیرت تاثیر میزاره گناع داره نی نی من سال پیش دخترم یه مقدار افت تحصیلی داشت و تو خونه پرخاشگر شده بود با معلمش صحبت کردم گفت نه درسش خیلی خوبه ولی خودم میدیدم درک مفاهیمش کم شده رفتم پیش معلم پرورشیش که خیلی هم دوسش داره گفت با دختری دوست شده که اصلا مورد تایید ما نیست دخترمو صدا کرد دفتر سه تایی با هم صحبت کردیم با مهربونی و خنده قول داد دوستیشو بهم بزنه چون میدیدداگه اینکارو نکنه دوستیه من و معلمشو از دست میده

خداروشکر بهتر شده ولی نظم و انظباط همچنان تعطیله خیلی گیر نده خودتو الکی اذیت نکن مدرسه نره یه وقت به دهنش مزه میده دیگه نمیره ها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه نوع تنبیهی انجام داین؟شما یا پدرش؟

برای صبحانه هر چی خواسته گرفته هر روز ی مدل تا دیده نخورده همه ریخته رفته، پول تو جیبی ندادیم، تلویزیون وتبلت وگوشی آخر هفته گرفتیم، بوس آخر شب، قهر، بیرون وپارک رفتن، تهدید که اگر تا فلان ساعت ننویسی کتاب ودفتر میگیرم، غذا ندادم بهش 

بزار با عواقب كارش روبرو شه مثلا وقتي تكليفش رو ننوشته حرص نخور، هي تذكر نده، بزار بفهمه كه انجام ن ...

وقتی معلم بی خیالش شده، منم بی خیال بشم، نهایتا چی میشه؟؟!! 

واي عزيزم كاش يه كمكي ازم بر مي اومد

خدا به ماها رحم كنه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇
برای صبحانه هر چی خواسته گرفته هر روز ی مدل تا دیده نخورده همه ریخته رفته، پول تو جیبی ندادیم، تلویز ...

ای بابا اینا چه کاریه کردی شما رفتار بچه رو دوست تداری خودشو که دوست داری قهر عاطفی نکن باهاش قهر و دعوا زیاد که بشه عادی میشه دیگه جواب نمیده

یه مدت اصلا کارای بدشو نبین سخته ها ولی به روی خپدت نیار ولی تا یه کار خوب کرد ازش تعریف کن برای شنیدن تعریفای بیشتر کارای خوب رو ادامه میده

عزیزم حرص خوردن شمامسئله ای روحل نمیکنه اگه معلم ازش راضی هست شاید شمایه خورده سخت گیرهستی هرچند بهت حق میدم چون من دخترم کلاس اول هست امسال وخودم هم حساس هستم البته دخترم علاقه داره به درس وخداروشکرازاین بابت مشکلی ندارم 

ولی شماهم زیادسخت نگیرچون نتیجه عکس میده 

اگه که یادگیریش خوبه که هیچ اگه نه سعی کن ازکم شروع کنی براش یه تکلیف بزاری اونم ازخانم معلمش بخواه براش مشخص کنه بدون اینکه متوجه بشه شماگفتین 

تایه زمانی میشه سخت گرفت بعدادیگه نمیشه کنترل کردمگه اینکه خودبچه علاقمند باشه

برای سلامتی دخترم دعاکنید
عزیزم حرص خوردن شمامسئله ای روحل نمیکنه اگه معلم ازش راضی هست شاید شمایه خورده سخت گیرهستی هرچند بهت ...

آخه ميگه نمره هاش با نظر معلمش متفاوته🤕

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇
برای صبحانه هر چی خواسته گرفته هر روز ی مدل تا دیده نخورده همه ریخته رفته، پول تو جیبی ندادیم، تلویز ...

عزیزم به نظرم داری خیلی سخت میگیری ،پسرم یه هفته تغذیه نخورد راحت واسش کیک و شیر گذاشتم بهتر از هیچه ،بعدش خودش گفت لقمه بزار واسم ،تا دیروز که از مدرسهاومد خ گشنش بود ،گفتم لقمت افتاده گفت اره ،گفتم راستش رو بگو ،گفت نه مامانی ببخشید انداختمش ،منم پیش بینی میکردم خ خوشش نیاد ولی واسه تنوع باگت و پنیر و گردو گرفته بودم که وقتی گفت انداختم خندیدم حقیقتش ،اینجوری ازم نمیترسه و همه چی رو میاد به میگه ،واسه مشق هم جایزه میدم ،مثلا بش گفتم الان اگه همه حروف رو یاد بگیره که بخونه و بنویسه میریم واسش وایتبرد جدید میگیریم ،قبلش گفته بودم اگه با بچه ها درگیر نشه مدادشمعی ،مداد رنگی ..میگیرم و  گرفتم ،یه سری مکعب روبیک دادم ....بدیاش رو تشدید نکردم فقط گفتم ناراحت میشم و خوبیاش رو خ تشویق میکنم ،خدارو شکر الان راضیم ..صبرتون رو ببرید بالا و تشویقش کنید خودش منفیارو میزاره کنار

با هم برای طول روزتون برنامه ریزی کنید  یه تایمی رو برای بازی با هم تعیین کنید بازیهای تمرکزی مثل اسم فامیل تو کارای خونه ازش کمک بگیر بعدم تشکر کن و اظهار خوشحالی که یه دختر خوب داری و چقدر از خدا ممنونی هندونه بزار زیر بغلش باهاش رفیق شو یجوری که همه حرفاشو بهت بزنه دعوا دیگه فایده نداره از یه در دیگه وارد شو

میدونم سخته ولی تهدید به تنبیه بدنی کن و بگو اگه فلان کارو بکنی به بابا میگم پشت دستت بزنه.و اگه لازم شد انجام بدین.و بعد تنبیه دوباره علت کتک خوردنشو براش توضیح بدین.ولی دیگه سرزنشش نکنین

خدا جون دوستت دارم
میدونم سخته ولی تهدید به تنبیه بدنی کن و بگو اگه فلان کارو بکنی به بابا میگم پشت دستت بزنه.و اگه لاز ...

بی خیال بابا تنبیه بدنی؟؟؟اینطوری در آینده ازدواجم بکنه از یارو کتک بخوره بعد بگه چرا بگه چون به این دلیل حقت بود قبول میکنه تو سری خور میشه

دختر منم کلاس اوله همین مشکل رو دارم اصلا نمی دونم از خنگی به کی رفته این دختر

ای جان خنگ نگو بهش لابد بازیگوشِ 😊😊

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

فقط و فقط ب حال خودش رها کن

دختر منم تقزیبا اینحوری  بود البته اون درسش خوبه منم ب زور میگفتم باید غذا بخوری مشقاتو زود بنویسی با معلمش صحبت کردم گفت رهاش کن 

ی چند باری ک تکالیفاشو ناقص انحام داد واسه خانومش نامه نوشتم باهاش صحبت کرد ۱۸۰ درجه فرق کرده خدارو شکر تو هم امتحان کن